Prettige site

Ruime keuze op de site, mooie aanbiedingen, prettige betaalservice, zeer snelle levering. Al paar keer diverse dingen besteld en altijd goed!

Een grote steun.

Ik ben nu 70, had al 40 jaar niet meer badminton gespeeld. Deze schoenen zijn een heel goede steun met sterke stopkracht.

Snel en goed geleverd product.

Snelle levering kleding valt precies goed

fijn bedrijf vriendelijk en duidelijk

Ik vind het een fijn bedrijf, het klopt dat je niet altijd je geld terug krijgt maar dat dit dan in punten wordt uitgekeerd. Maar dit staat ook al op de site aangegeven dus weet je van te voren waar je aan begint. Je kan op allerlei manieren extra punten binnen halen waardoor je daarna weer leuke dingen kunt gaan schoppen. Ook zijn de spullen lekker snel in huis. :)

Mooie shirts en broekjes van Nike

Super deal: Nike voetbal kleding. Goede pasvorm

goed en supersnel gelever

de dag na bestelling al in huis, beter kan niet

Supersnelle levering

Makkelijke site om te bestellen. Erg overzichtelijk. Volgende dag in huis. Top!

Snelle levering en betaalbaar

Mooie schoenen en betaalbaar .

Top winkel!

Goede service en mooie producten.

Prima en snelle levering.

De polos die dragen prettig en zijn snel droog. Dus ik ben tevreden . En zal geregeld op uw site kijken of er Weer wat ik zou willen. Gr A. Verbij

Snelle verzending.

Snel en goed,

Snelle levering, en goede artikelen. Betrouwbare leverancier.

Snelle keurige service, inclusief prima retour

Ik had voor het hele tennisteam kleding besteld. Het was er de volgende dag. Iedereen spullen gepast en omdat ik diverse maten besteld had, ook een retour gedaan. Deze was binnen een week door Pluto geadministreerd en bevestigd. Erg tevreden dus.

Snel

Product was te groot, omruilen voor andere maat was super snel

Goed bedrijf

Ik had een pakketje besteld en kwam optijd en netjes aan. Het is zeker een aanrader!

Makkelijk snel en goed

Het bestellen ging makkelijk en snel in huis

snelle levering goed product

Brooks hardloopschoenen besteld, kleur en kwaliteit komen overeen met de omschrijving. Blij mee!!

Cruyff tshirts

prima shirts, prima prijs, nette levering

Fijne New Balance sneakers De zool van dit model 327, is heel anders dan je gewend bent van NB. Neem gerust je gewone maat.

Goede & snelle vriendelijke service

Plutosport denkt mee in oplossingen. Echt super service. Snelle levering.

Prima prijzen, kwaliteit en levertijd

Prima website

Goede levering en snel

Snel en goede levering

Super snelle levering

Super snel geleverd. Echt de ene avond besteld is de andere dag al geleverd.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar