goede service

goede snelle service jas gekocht met een mooie korting!

Weer blij met mijn nieuwe Brooks glycerine. Perfecte schoen voor wie meer demping wil en voor iets bredere voet.

Makkelijk, snel en goede kwaliteit

Ben zeer tevreden met mijn producten. Retourneren van te jkeine shirts was ook makkelijk geregeld.

Artikelen zijn van goede kwaliteit en de service is altijd goed

Enorm snel geleverd, en een fijn tennisracket voor een leuke prijs.

Je krijgt een snelle service en goede producten

Snelle leveringen, goed verpakt en we zijn blij met de schoenen!

Positief!

Assortiment lijkt steeds meer uitgebreid te worden en dat maakt de website interessanter. Verzendkosten zijn hoog. Echter, als de aanbieding goed is, dan maakt dit niet uit. En die aanbiedingen zijn er geregeld. Alles netjes en snel verzonden!

Klantenservice top

Had voor mijn verjaardag via mijn cz zorgverzekering 15% korting gekregen. Door een foute link en onduidelijkheden op de cz site bleek dat ik iets besteld had wat buiten de 15% actie viel. Maar de vriendelijke medewerker Noor begreep het misverstand en zodoende kreeg ik toch de korting. Had niet gehoeven maar waardeer ik zeer. Daarom verdienen ze een pluim. Bedankt!!;

Super leuke sneaker

Zitten perfect

Past als gegoten

Goed ervaring

Este producto está muy acorde a la descripción a mi hija la encantó. Muy buena calidad.

Prima online shop

Goede aanbiedingen. Voldoende keuze !

Goede en snelle service

Items goed en snel ontvangen. Goede service, keurig !!!

Een aanrader!

Ik winkel graag bij Plutosport, want ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen die ik niet direct in de gewone winkels kan vinden. Ik ben blij met mijn modieuze sneakers. Daarbij een razendsnelle correcte bezorging. Een echte aanrader!

Schoenen besteld voor mijn vriend. Direct de volgende dag geleverd, wat prachtig snel is dit gegaan! Super!

Klantvriendelijk snelle service en goede prijzen

Kortom perfect!! Als je een vraag hebt dan reageren ze snel. Ook leuk is de spaaractie. Over elke bestelling krijg je een bedragje. Dat bedragje kun je weer besteden op een volgende bestelling.

Snelle correcte levering

Fijne site

Goede site met producten op voorraad, lage prijzen en snelle levering.

Geweldig geholpen

Goed, snel en alles was zoals geschreven . Prima !!!!

Snelle levering en product zoals omschreven

In 1 woord. Fantastisch

Snelle levering en een tevreden klant

Ik ben toch blij dat ik de knoop door hakte. De verzendkosten hielden mij eerst tegen om te bestellen. Ik zocht een bedrag van bestellen voor gratis verzenden maar dat is er niet, maar ik heb geen spijt dat ik toch hier besteld heb! Perfect verpakt en de volgende dag al in huis! Volgende keer weer hier!

Hele fijne lichte sneakers

Zat te twijfelen....Nike Air Jordan....of Puma Rebound half hoog Bijna dezelfde sportschoenen. Vond de Nikes toch te duur.....en Puma is niet minder hip.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar