Uitstekend!!

Snel bezorgd!!

Top service!

Altijd goede kwaliteit, snelle verzending en zeker goedkoper dat menig andere site. Ook leuk dat je punten spaart welke je kunt inleveren bij je bestelling. Fijne webshop!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn Puma joggingpak. Puma is altijd warmere joggingstof dan andere merken. Daarom heerlijk voor in huis in de winter. Mooie kleuren ook. De maatvoering is ook goed

Na bestelling binnen een dag ontvangen, perfect! Nike runningbroek past goed. Voordeel was dat ik dit type broek al had en wist dat je deze een maat kleiner moet kopen.

Helemaal super

Superschoenen voor een super prijs! Blij mee.

Zeer goed artikel

Zeer goed en mooi artikel en snel geleverd Top

Prima schoen

Prims schoen. Na 500km versleten en koop ik nieuwe.

Goed regenpak

Mooi regenpak. Maat groter genomen en dat zit precies goed. Jasje had van mij iets langer gemogen.

Heel mooi artikel

Proficiat zeer goeie afhandeling en levering perfect

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Producten besteld en ze waren de dag erna al in huis, geen beschadigingen aan de producten.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Super snelle levering voor producten die op voorraad zijn.

Zeer snelle levering en een mooi kwaliteit

Zeer tevreden snelle levering en mooi kwaliteit gr

Verzending prima !!!!

Bestellen, bezorgen, retourneren en weer snel bezorgd!

Na de eerste bestelling het artikel snel gekregen, helaas te klein en dus weer retour. Ook dit ging makkelijk en was duidelijk. Nieuw artikel besteld en ook dit weer snel bezorgd. Kortom, Pluto sport doet wat ie beloofd

Perfect!

Snelle levering en veel voorraad

Mooie shirts tegen een betaalbare prijs.

De shirts zitten prettig om het lichaam en zijn mooi van kleur.

Goede kwaliteit

Broekje blijft goed zitten.

Ik vond het uitstekend netjes optijd netjes ingepakt

Fijne shop ervaring en goede website en klantenservice

Zeer goed geholpen en fijn artikel van Fred Perry. Klantenservice werkt accuraat en zijn zeer vriendelijk. Kortom een fijne shop ervaring bij Pluto Sport

Snelle levering.

Snelle levering. Kleding goede kwaliteit en pasvorm.

Fijne regenjasjes

Goede pasvorm, fijne jasjes om in te sporten.

Goede service en breed assortiment

Pluto sport heeft breed assortiment en goede service.

S'avonds besteld en de volgende dag geleverd. Mooie hardloopschoenen die lekker lopen. Verzendkosten zijn wel wat veel, 6,95. Dit had best weggelaten mogen worden gezien de prijs van de hardloopschoenen.

Uitstekende ervaring.

Veel aanbod, goed maatadvies, snelle bezorging.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar