Topbedrijf

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Er is altijd wel iets beschikbaar, wat je toevallig nodig hebt. En de prijzen zijn gereduceerd. Dat is ook wel zo prettig. Retourneren gaat ook altijd goed, net zoals de terugbetaling.

Super snel bezorgd

Prima artikel. Heel mooi, past perfect.

Makkelijk bestellen en zeer snel in huis

Goede site, prima prijzen en snelle verzending

Mooi, stevige, hoge kwaliteit hockeyschoen

Mijn dochter vindt de schoenen lekker zitten en natuurlijk prachtig eruit zien. De schoenen zijn van hoge kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website en snel bezorgd.

Hele snelle en complete levering. Webshop overzichtelijk. Aantrekkelijke prijs.

Winterjas

Snel bezorgd. Mijn zoon heeft het al in gebruik.

Komen afspraken van snelle levering na. En netjes verpakt. Super.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Mijn recente aankoop bij deze webshop zorgde voor een snelle levering van het hoogwaardige product namelijk een paar Adidas sneakers.

Ze hebben goed materiaal en fijne stof.

Snelle en eenvoudige levering

Product bleek wat dunner dan vooraf gedacht

Prima product. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel verzonden.

Heldere website. Mooie producten. Goede service.

Keurige levering

Altijd goed passende badpakken

Heel goed!

De bestelling werd snel bezorgd en dankzij een weekenddeal kreeg ik ook nog korting! Goede spullen en makkelijk te bestellen.

Snelle levering, goedkoopste aanbieder

De Brooks die mij ooit zijn aangemeten bij een hardloop winkel, heb ik bij Plutosport voor veel minder geld kunnen bestellen. Ook was de levering erg snel (volgende dag geleverd) en kon ik het pakketje goed volgen. Zeer tevreden met mijn aankoop en de volgende aankoop zal weer bij Plutosport zijn.

Very good

Fast and good quality.

Besteld en de volgende dag al in huis.

Kan ik nog niks over zeggen want mijn kleindochter heeft hem mee naar Berlijn.Dus dat hoor ik nog wel. Ze vindt erg goed zitten. Gr. Oma uit Middelstum

Leuke spullen voor mooie prijzen

2 kledingstukken besteld voor een leuke prijs. Snel bezorgd en goede service.

Zit super.

Was er heel snel. En de maat was precies goed. Ben er heel blij mee.

Prijs en kwaliteit mooi in verhouding

Voor niet al te veel geld toch mooie kleding Heb 2 artikelen terug moeten sturen omdat de lengte te kort was (1.82) Retourafhandeling ook prima gegaan

de schoenen zijn perfect en zeer snel geleverd

Bedankt Marion

Pakket via Bol.com besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Pakket werd helaas nooit aangeboden... ook geen 2e bezorgpoging geweest, geen fan van DHL. Marion, dankjewel het meedenken door het pakket direct opnieuw naar mij op te sturen zodat ik het hopelijk morgen alsnog in huis heb.

Snelle levering en goede kwaliteit

Sokken van Asics en hardloopbroek van Rogelli gekocht. De hardloopbroek XXL gekocht naar aanleiding van resencies op internet. Broek zit geweldig , prettig materiaal voor een klein bedrag. Rogelli reeds ingelicht dat de broekspijpen toch nog iets langer mogen zijn. Sokken zijn geweldig.

Tevreden

Snelle levering, goed artikel. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar