Geweldig product

Nette afhandeling snelle service top bedrijf.

Mooie schoen, snelle levering

Zoals hierboven al staat is het een mooie schoen, had ze alleen zelf ietsje donkerder van kleur verwacht. Maar ze zijn alsnog mooi. Gelukkig heb ik anti-crease gekocht zodat ze netjes blijven:) (Als je deze anti-crease dingen gebruikt worden de schoenen als het ware iets kleiner dus is het misschien handig om een halve maat groter te bestellen) Ook was het fijn dat er een snelle levering was!! Groetjes

het is en top winkel

het is en leuk winkel ook en top service

Zeer snelle levering van gewenst product

De laatste tijd weer opnieuw gaan bestellen bij Plutosport. Dik tevreden over tempo van leveren en over de geleverde materialen.

Overzichtelijke webshop, prima prijs, snel verzonden. Ik zou Plutosport aanraden. Gelukkig echt een NL shop.

!

Veel goed en mooi

Uitstekend en zeer snelle levering

Zeer nette prijs, snelle levering en een product zoals verwachting

Ik had bij plutosport met haast een skibril besteld ivm vakantie. Deze was overigens erg goed geprijsd. Na 2 dagen was deze al binnen in topkwaliteit. Nette levering.

goede prijs goede kwaliteit

zoals altijd prima service

Altijd positief, goede kwaliteit en duidelijk omschreven op de website.

Super goed

Hele lekkere pantoffels

Top winkel

Had schoenen online besteld. Helaas vielen deze schoenen te klein uit. Het retour sturen en het omwisselen wordt erg snel en correct uit gevoerd door Plutosport. Een Top winkel!!

Hele goede pasvorm!

Precies zoals beloofd en vlotte bezorging!

Snelle verzenden en top service kwa omruilen

Plutosport levert goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Nog nooit iets retour gedaan.

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering! Top!

goede levering en spullen

ging allemaal prima, heerlijke UGGs sloffen

Tevreden

Kwalitatief goede producten. Snelle service

Goede klantenservice

De klantenservice en klachten afhandeling is erg adequaat en prettig. 2x artikel helaas eerder defect dan zou mogen, niet fijn, maar enorm prettig opgelost.

TOP

Klasse t-shirt voor een fijne prijs, een aanrader. Supersnelle levering in samenwerking met B-post.

Snel, correct!

Snelle levering, artikelen duidelijk omschreven. Zeker goede prijzen, in mijn geval de artikelen nergens goedkoper kunnen vinden.

‘S ochtends besteld eind van de ochtend kunnen ophalen

Ik was opzoek naar een Lacoste joggingbroek in de maat xxl. Deze kwam ik tegen bij Plutosport.nl en ook nog in de aanbieding. Deze ‘s Ochtends besteld en omdat ik er niet ver vandaan woon/werk heb ik aangeklikt dat ik de bestelling wilde komen ophalen. Ik kreeg al vrij snel een mail dat mijn bestelling klaar lag en ik had mijn bestelling voor de middag al in bezit. Fantastische snelle service.

Hele fijne ervaring

de bestelling is super snel geleverd in een prima verpakking. Ik heb 1 artikel retour gestuurd en dat ging soepel.

Top service en producten voor een hele goeie prijs

Ik bestelde mijn producten iets voor 10en s'avonds op de zondag en ik kon om half 10 in de ochtend de producten al ophalen bij een afleverpunt in de buurt. De sportschoenen zijn in perfecte kwaliteit voor de beste prijs die ik online kon vinden. Ik kom zeker vaker terug :)

Goede en snelle levering

Heb al meerdere bestellingen gedaan en steeds is alles in orde en ook steeds een snelle levering! Zeker een aanrader.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar