Na een product te hebben besteld, wat heel snel en accuraat werd geleverd bleek de maat niet goed. Na dit on line te hebben aangegeven werd een nieuwe maat ook weer snel en accuraat geleverd.

Snelle levering, goede website

Snel en goed

Snel en goed

Superpak!

Anderhalf uur in de regen mee gewandeld. Beste regenpak dat ik ooit gehad heb.

Snelle levering en mooie schoenen!

Top service na kapotte schoenen

Tijdje terug tennisschoenen gekocht, na een half jaar waren ze stuk. Hele bedrag vergoed gekregen en nu besteld. Top service, top geregeld.

Ik had 2 sweaters besteld, achteraf verkeerde maat. Volgende dag meteen aangemeld en naar DHL afhaalpunt gebracht, makkelijk met qr code. Een dag later al de goede maten geleverd!

Verkeerde bestelling

Ik krijg een broek ipv blauw shirt maat S van Nike deze stuur ik retour moet 4,95 betalen De eerste keer dat ik bij jullie bestel

Super snelle levering(volgende dag) Top kwaliteit

Goede service en levering van mijn bestelling

Goede kwaliteit, mooie korting, handig en goedwerkende webshop en goede service bij de klantenservice. Verder snelle bestelling en levering

Top !

Snelle levering tegen de laagste prijs van alle online webshops!

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven

Snel en goed!

Met dank aan Noor van de klantenservice. Top service, dankjewel!!

Alleen jammer dat je boven €100 nog verzendkosten moet betalen

Prima en snelle bezorging

Prettige website. Bestellen gaat makkelijk en de producten waren snel in huis. Prima.....blij met mijn bestelling

Moeilijk om sportbroeken te verkrijgen

De sportbroeken die ik besteld heb zitten goed. En wat ik ook met gewone broeken heb is dat de ene maat bij de heupen te wijt is maar neem ik een maat kleiner dan kan ik niet lekker bewegen. Daarom neem ik vaak sportbroeken met een touwtje

Top schoentjes voor het fitnessen

Geweldig goed geregeld.

Geen opmerkingen. Alles is super goed geregeld!

Het artikel werd snel geleverd en heeft goede kwaliteit. Het enige nadeel is is dat je bij dit bedrijf je leeftijd moet geven wanneer je het op een pakketpunt ophaalt.

Super prettig winkelen!

Ik kom vaak op deze site , Plutosport heeft veel assortiment en de laatste mode, als ik iets bestel dan pik ik het bij hun op en dat kan vaak de zelfde dag nog! Super makkelijk!

Kwaliteit en super goede service

Hele mooie rugtas, met leuke vakjes. Zat een vlekje op, gemeld en foto gestuurd. meteen reactie en binnen 2 dagen was er een nieuwe tas geleverd. Dus nu geniet en gebruikt mijn kleindochter de mooie, handige Nike rugtas. ze is er erg blij en de kwaliteit is top. Tevens een compliment voor de goede en snelle service, zodat de tas toch nog op tijd was voor de verjaardag van onze kleindochter.

Levering duurde langer dan gedacht

Levering duurde langer dan gedacht

Zeer snelle en een goede service!

Zeer snelle en een goede service!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar