Toppers!

Echt goeie service. En mega fijne helm gekocht voor het snowboarden. Ik had de verkeerde maat besteld. En had nog weinig tijd maar door het goede werk van Pluto sport konden ze snel ruilen en was alles precies op de dag af goed gekomen!

Geweldige klantenservice!

Ik had een verkeerde maat shirt ontvangen, maar op het kaartje stond de juiste maat. In het mailverkeer hierover ontving ik telkens vrijwel direct antwoord, en had ik binnen een dag het juiste shirt in huis. Heel netjes opgelost!

Goed, uitstekend

Mijn vertrouwd adres voor sportartikelen!

Na diverse bestellingen, nu en in het verleden, is voor mij Plutosport hét vertrouwd adres voor al mijn sportartikelen. Altij scherp geprijsd en snelle levering.

Webshop is aan te raden

Bestelling geplaatst en het werd dezelfde dag al verzonden. Dag na het bestellen had ik het in huis. Goed verpakt en producten van goede kwaliteit.

Lekkere jas

Valt goed ruim in maat niet strak ,lichte jas met een zachte binnenkant en nog warm ook .

Goed geholpen bij vragen, mooie producten, goede prijs

Kleding is gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke website. Klantenservice is goed te bereiken en denkt/helpt mee waar nodig. Erg goede service.

Beregoede service.

Spullen die te groot zijn teruggestuurd. En al eerder de nieuwe goede maten ontvangen. Top

Veel keus goed geprijst en snel geleverd

Veel keus goed geprijst en snel geleverd Mijn zoon was er blij mee

Veel op voorraad en een snelle levering

Tot nu elke schoen die ik zoek op voorraad, zelf als deze nergens anders meer te vinden is. Vervolgens een snelle levering. De volgende dag in huis. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Diverse keren artikelen besteld. Kwalitatief met betaalbare prijzen. Fijn, prettig, vlot en service gericht. Bekijken, bestelling plaatsen en vlotte levering.

snelle levering, goede prijs en kwalitatief goede schoenen

Goede en snelle levering, met omruiling wbt de maat!

Goede en snelle levering, met omruiling wbt de maat!

Top service. Hier ga ik vaker bestellen

Snelle levering. Goede service. Blij mee.

Goede service & prijzen

De eerste bestelling was niet naar wens maar volgens het retourbeleid zou ik zelf de verzendkosten moeten betalen. Na een kort telefoongesprek hebben ze die voor hun rekening genomen zodat ik direct een nieuwe bestelling kon doen. Erg vriendelijk en klantgericht.

Geleverd zoals beloofd

Super eenvoudig te bestellen. Geleverd conform belofte. Product was precies zoals beschreven in de productomschrijving. Helemaal rima

Snelle levering. Mooi product.

Snelle levering. Mooi product.

Prettige webwinkel om goed geprijsde sportieve kleding te vinden

Prettige webwinkel om goed geprijsde sportieve kleding te vinden

Mooie pull Armani

Hele mooie pull van armani. Hij zit ook supergoed. Hier ga ik nog bestellen.

Alles Prima. Snelle levering.

Goede pasvorm

Goede kwaliteit en goede pasvorm. Redelijke prijs.

Leuke en gevarieerde kleding

Mooie aanbiedingen

Goede snelle levering

Goede en snelle levering en een heel groot assortiment.

Snel en accurat geholpen

Ik had snel sneakers nodig en vond deze op de site van Plutosport. Zeer snel kunnen bestellen en ontvangen.

Heet eerste paar viel iets ruim! Gelijk geretourneerd conform de juiste informatie! Vervolgens bestelde ik het tweede paar! en die paste wel! Alle bestellingen op tijd ontvangen! Eerdere ervaringen zijn ook heel positief!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar