Heet eerste paar viel iets ruim! Gelijk geretourneerd conform de juiste informatie! Vervolgens bestelde ik het tweede paar! en die paste wel! Alle bestellingen op tijd ontvangen! Eerdere ervaringen zijn ook heel positief!

Goedemorgen

Mijn zoon is blij ik heb gekocht bij Plutosport.nl twee paars schoenen mvg

Snellere levering

Snelle levering, goede deals

Fijne stof,goede maat

Deze joggingbroek past mijn zoon goed,maat is dus zoals omschreven. De stof is ook fijn. Service goed.

Ze zitten heel fijn en zijn erg goedkoop

Heel erg fijn

Niet goed 1 verkeerde maat in

Niet goed 1 verkeerde maat in M ipv xl

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en nette prijzen.

Geweldig boxers snelle levering

Al een paar besteld bij pluto top bedrijf nu weer mooie boxers binnen gehad met snelle levering. Ik zeg toppie

Heel erg tevreden.

Snelle levering, goed product.

Super.

Sportkleding en een jack besteld. Goede site. Super snel geleverd. 2 artikelen moeten ruilen ivm maat. Ook deze weer binnen 1 dag geleverd. Nog nooit meegemaakt dat dit zo snel werd geruild. Super tevreden.

perfecte pasvorm

heerlijke schoen perfecte pasvorm

Top. Leuk om bij jullie te winkelen.

Snelle levering. Heb liever de levering per postnl die komt voor de middag.

Fijne hardloopschoenen

Zit zeer goed en lopen lekker

Plutosport biedt supersnelle service

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Hierover gebeld en uitleg gekregen over het eenvoudige en kosteloze omruilen. Dit werkte perfect en 2 dagen later had ik de juiste maat in huis.

Uitstekend!

Fijne site, mooie kleding, snelle levering

Snelle levering en mooie producten

Mooi trainingspak besteld, goed op maat. Snelle levering.

Prima produkt, snelle levering

Zie bovenstaande

Zoek niet verder.

Zoals altijd een uitstekende website en dito service, snelle levering en geen problemen met retourneren mocht het product toch niet goed zijn. Dus niet verder zoeken: gewoon Plutosport.

Snelle levering mooi badpak dus helemaal tevreden

Snelle levering,top kwaliteit

Mooie merken,goede service,top prijzen.

Goede kwaliteit en service!

Goede kwaliteit en snelle service. Mijn bestelling werd een dag na bestellen bezorgd. Netjes verpakt en product precies zoals op de website!

Gekregen wat ik verwachtte!!

Top zaak. Zondag besteld, maandag in huis Producten zijn top. 1 Product retour zonder problemen. Heel blij met Plutosport!!

Hele mooie fijn zittende slipper

Ik koop alleen nog maar dit model, ik loop er 6 maanden per jaar op. Deze zitten zo fijn!!

Cruyf trainingspak en shirt besteld op vrijdagavond en maandag al geleverd. Goede kwaliteit

Helemaal top!!

Heb onwijs gave Nike Air Max 1 87 gekocht met geel!! Zitten als gegoten, zeer mooie zachte kleur,net even anders dan anders!! Ik hou er van!! Snelle levering!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar