Snel en servicegericht

Uitstekend contact gehad weer met de B2B Sales & Bedrukking van Plutosport. De afhandeling verliep vlot en het werd zelfs persoonlijk bezorgd. Een aanrader dus.

Zit lekker

Mooie kleur ook en goeden kwaliteit.

Koopje

Leuke trainingpak gevonden voor mijn zoon van 14j hij is erg lang dus heb de grootste maat besteld tot mijn verbazing paste het en hij was er tevreden mee.

Snel besteld, veel betaalopties. Altijd een goede prijs en snel geleverd.

perfecte service

geen woorden maar daden.

Pakket in het weekend besteld en de werkdag erna aangekomen

Snel en goedkoop

Goede deal

Snel geleverd!

Snelle levering, goede service

Bestellingen worden snel geleverd, de volgende dag in principe. Retour zenden ook geen probleem, snelle terugbetaling. Kan iedereen aanraden bij Plutosport te gaan bestellen.

Super website

Mooie sneakers en snelle levering

Leuke laarzen

Leuke laarzen Goede pasvorm en degelijke kwaliteit.

Snelle levering & beste prijs

Doos padelballen gekost Kon ze nergens ander goedkoper vinden. Snelle levering. Jammer dat je toch nog verzendkosten moet betalen bij zo’n bedrag. Maar naar even speuren vond ik een kortingscode en hoefde dus geen verzendkosten te betalen

Snelle levering en goede service

Skeelers snel in huis. Ben er erg blij mee. Heb 1 maat groter dan mijn schoenmaat genomen.

Snelle levering mooie producten

Maten kloppen precies! Ga zeker weer bestellen

Mooie sneaker

Mooie sneaker, heb het alleen terug gestuurd omdat de kleur niet overeen kwam met wat er op de site stond.

Fijn dat je kunt ruilen voor een andere maat

Mooie sneakers gekocht, helaas vallen deze klein. Fijn dat ik de mogelijkheid had ze te ruilen voor een halve maat groter, deze zitten perfect!

perfect

Altijd snelle levering en uitstekende service (bijvoorbeeld omruilen bij verkeerde maat).

Snelle levering en goed

S'avonds besteld en de volgende dag in huis. Klasse. Goede zaak.

Superfijn sport shirt!

Superfijn sport shirt. Mooie kleur en de pasvorm zit echt heel goed!

Zeer snelle levering en mooi product!

Zondagavond besteld en maandag al ontvangen. Helaas verkeerde maat besteld. Meteen gebruik gemaakt van gratis retourservice. Ook dat werkt super.

Schoenen werden snel bezorgd, alleen wel 1 paar verkeerde schoenen ontvangen.

Tevreden

Mooie prijs, goede kwaliteit en snelle levering!

gewoon goed

goede info, fijne prijs en snelle levering, wat wil je nog meer?

Prima snel bezorgt pasvorm goed precies zoals beschreven

Goede kwaliteit en pasvorm

Kleinzoon heft vol trots zijn nieuwe shirt gedragen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar