Deze schoenen zitten zeer lekker

Deze schoenen zitten zeer lekker en van goede kwaliteit

Snel geleverd, keurig verpakt

Prima schoen, maat klopt goed

Goede service en snelle levering met achteraf betalen

bestellen, leveren alles ok

Altijd top!

Snelle levering. Goede producten

Mooie kleding gekocht met leuke korting mijn zoon is er blij mee ! Levering was snel

Snelle levering, keurig verpakt, prima

Snelle levering, keurig verpakt, prima

Supersnelle levering en scherpe prijs

Scherpe prijs en supersnelle levering, goede communicatie met klant

Mooi past goed helemaal goed

Altijd prettig

Mooie aanbiedingen en snelle service.

Prima zaakie

Helaas verliep mijn bestelling in eerste instantie niet vlekkeloos, waardoor ik genoodzaakt was om contact op te nemen. Hoewel het niet mogelijk was om mijn bestelling aan te passen, moest ik wachten op een terugbetaling. Dit was vooral vervelend omdat ik een belangrijke wedstrijd had en uiteindelijk dubbel moest betalen voor hetzelfde product. Dit is naar mijn mening niet helemaal rechtvaardig en zou intern beter geregeld moeten worden. Desondanks ben ik wel tevreden over de snelheid van de levering en de kwaliteit van de producten. Helaas verliep mijn bestelling in eerste instantie niet vlekkeloos, waardoor ik genoodzaakt was om contact op te nemen. Hoewel het niet mogelijk was om mijn bestelling aan te passen, moest ik wachten op een terugbetaling. Dit was vooral vervelend omdat ik een belangrijke wedstrijd had en uiteindelijk dubbel moest betalen voor hetzelfde product. Dit is naar mijn mening niet helemaal rechtvaardig en zou intern beter geregeld moeten worden. Desondanks ben ik wel tevreden over de snelheid van de levering en de kwaliteit van de producten.

Snelle en goede levering

Zeer snelle levering. Heel blij en tevreden over!

Makkelijk bestellen, kosten vallen tegen

Fijne website met duidelijke omschrijving en maattabellen. Beetje jammer is dat er best veel verzendkosten zijn en daarbij OOK nog retourkosten moet betalen. is niet van deze tijd in vergelijking met andere webshops

Beter dan de rest

Ik had eerst mijn twijfels over deze website, maar ik ging er maar gewoon vanuit dat de producten aankwamen en jahoor de volgende dag lag er een pakketje voor m'n deur. De prijzen zijn ook zeer goed vind ik zelf

Altijd snel geleverd! Tevreden met Plutosport.

super fijne sneakers!

voor mijn smalle voeten, uitstekende sneakers! Wel aan de kleine kant dus neem een maatje groter. Ze zitten heerlijk en lopen als een veertje. Aanrader dus!

Het is echt een mooie pak en heel vlug geleverd.

Snelle levering! Hele fijne schoenen trouwens voor mijn zoon!

Tevreden!

Leuke kleding voor een mooie prijs!

Super fijne broeken

Zit lekker

Goede producten.

Fijne en mooie kleren

Bestel altijd voor mijn man en mooie en leuke dingen gekocht.

Snelle levering.

Uitstekende service en prijs kwaliteit

Artikelen komen snel en op tijd. Veel kortingen hoge kortingen. Kwalitatief goede kleding tegen een acceptabele prijs.

De beste web shop

Artiekels snel gevonden Goed verpakt snelle levering En de prijs viel mee

Geerweg 46

2461 EB Ter aar