De beste web shop

Artiekels snel gevonden Goed verpakt snelle levering En de prijs viel mee

Top product, snelle levering

Eenvoudig gevonden, simpel besteld, snel geleverd!

Blije vrouw

Deze sokken kocht ik voor mijn vrouw. Ik heb haar nog nooit zo blij gezien met een paar sokken! Ze zijn lekker warm en comfortabel.

Mooie jas

Goedkoop en snelle levering

Voldeed volledig aan verwachting

Goede service en afhandeling fout artikel ontvangen

Artikel besteld, snel geleverd (1 dag). Alleen helaas niet mijn bestelde artikel ontvangen. Het was een heel andere kleur als wat ik besteld had. Via mail contact opgenomen, daar kreeg ik snel antwoord op terug met fijne oplossing. Ik mocht het artikel gratis retour sturen en kreeg een tegemoetkoming voor de verzendkosten van mijn nieuwe bestelling. Jammer dat ik het artikel weer opnieuw moet bestellen, maar ben tevreden over de afhandeling ervan. Kortom een goede service en snel opgelost!

Heerlijk

Super zacht, lekker warm en comfortabel.

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending en correcte communicatie daarover.

Winkel om de hoek mooie schoen loopt goed thuis bestellen 2 uur later ophalen.

Bij plutosport klopt alles gewoon!

Alles klopt gewoon, wat je ziet koop je ook, valt mooi tegen! Snelle levering!

Mooie schoen + voor een mooie prijsje ben tevreden bedankt

Aanrader

Super fijne sport schoenen.

Het pak was stuk, scheur in het jasje.

Dus terug gestuurd en wachten nu op het geld terug. Heel jammer

Donderdag besteld, maandag ontvangen.

Fijne winkel om te shoppen, mooie spulken

Ik ben zeer tevreden over plutosport. Ik had warmbat laarzen gekocht. Deze laarzen voldeden niet aan mijn verwachting en was in notime kapot. Plutosport bood mij garantie aan. Ik mocht ze terug sturen en kreeg mijn geld terug. Geweldige service!

Heerlijke hardloopschoenen

De schoenen hebben een perfecte pasvorm. Ik heb ze nu meerdere keren gebruikt en vanaf het begin nergens last van gehad. Ik zou deze schoenen zeker aanbevelen.

Super goede service!

Snelle en accurate levering en snel en goede klantenservice.

In de namiddag besteld en de volgende dag reeds geleverd en dit alles aan een super prijs. Dus eenvoudig, snel en met een goede prijs. Bedankt

Snelle levering van de bestelling. Wordt goed op de hoogte gehouden.

Geweldige service

Top site, snelle levering.

Goedkoop en snel geleverd

Geen aanmerking

Heel tevreden

Ik ben altijd tevreden en alles goed geleverd

Hele goede service en snelle verzending

Pluto sport heeft een hele goede klantenservice. Supersnelle verzending. Deze sweaters van Lacoste zitten superfijn en warm. Ik heb er twee extra bij besteld vanwege de deals die ze vaak aanbieden.

Snelle levering, breed assortiment

Meerdere bestellingen geplaatst, snelle en complete levering tegen een zeer scherpe prijs.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar