Goede kwaliteit

Ook netjes op tijd bezorgd

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Hoge verzendkosten die worden naberekend bij retourneren

Voor mijn dochter leuke schoenen besteld in 2 maten voor de zekerheid. Maar goed ook, want ze moest de grotere hebben. Daarna het andere paar direct de volgende dag teruggestuurd. Voor terug sturen betaal je zelf E1,95 (of meer bij meerdere producten). Dit had ik van te voren opgezocht en wist ik. Heel teleurstellend dat het teruggestorte bedrag bijna 8 euro minder was, omdat de verzendkosten voor 1 paar schoenen alsnog in rekening worden gebracht. Dit staart nergens bij het retourneerproces vermeld. Niet bij het tevoren opzoeken en ook niet bij het daadwerkelijke aanmelden van je retour. Wij bestellen hier niet meer! De schoenen van mijn dochter zijn op deze manier 10 euro duurder uitgevallen.

Top producten

Alles was binnen een dag geleverd en voldoet aan de beschrijving.

alles ok

Mijn eerste bestelling bij Plutosport... Alles prima verlopen en het bestelde artikel was geheel naar wens. Levering duurde slechts twee dagen..

Goedkoop.

Zeer snelle levering..mooie artikelen goede pasvorm.

Teleurstellende ervaring – slechte service bij retour & cadeaubonnen

Ik heb een bestelling geplaatst met een cadeaubon én bijbetaling. Helaas moest ik de bestelling retourneren. Vanwege hun trage retourverwerking (het duurde weken!) heb ik dezelfde artikelen opnieuw moeten bestellen, dit keer met eigen geld. Ondanks meerdere duidelijke e-mails over de situatie, weigert de klantenservice om coulant te zijn. Ze storten alles terug in cadeaubonnen, ook het bedrag dat ik zelf heb bijbetaald – iets wat wettelijk niet klopt. De nieuwe onderwaarde die ik had geplaatst was zelfs een stuk hoger dan de originele bestelling. De communicatie is traag en onpersoonlijk, en het lijkt alsof ze niet echt luisteren naar hun klanten. Erg frustrerend, zeker als je netjes hebt gehandeld en gewoon je geld terug wil. Dit was voor mij de laatste keer. Ik zou deze webshop absoluut niet aanbevelen als je waarde hecht aan goede klantenservice en een soepel retourbeleid.

Mooie schoenen, laagste prijs

Sketchers zitten heerlijk. Neem een maatje kleiner, want ze vallen groot. Pluosport bezorgd netjes en snel

Goede service nooit problemen en snelle levering

Slippers zitten en lopen fijn, snel bezorgd.

Slippers passen goed, maatvoering (42) was goed, lopen fijn, enige nadeel voor mij is dat op onze lichte parketvloer de slippers allemaal zwarte strepen achterlaten. Kan ze dus niet meer binnen gebruiken. Moet even iets anders zoeken voor binnen.

Razend snelle service, heerlijke schoen

Ik heb mijn schoenen besteld en twee uur later konden deze worden opgehaald! Wauw! De schoen loopt echt als een zachte pantoffel. Met dit warme weer van nu (36°C) blijven je voeten koel en de binnenzool geeft een erg fijne demping. 100% tevreden!

Snel geregeld en veel keuze

Voor sportieve kleding en schoenen is Plutosport the place to go. Genoeg keuze in diverse prijsklasses. En snel geleverd. Lekker gemakkelijk.

Einde van de dag besteld, volgende ochtend lag het klaar bij pakketpunt.

Mooi setje

Voor de verjaardag van mijn kleindochter gekocht die gaat dit seizoen voor het eerst voetballen. Het staat haar heel goed en de kwaliteit is prima.

Supersnel geleverd en een goede prijs!

Heel erg goed

Ik zocht hardloopschoenen. Hier kwam ik erg leuke schoenen tegen. De omschrijving was perfect en klopt als een bus. Fijn was het dat erbij stond dat de maat klein viel, dat voorkomt een hoop retour enzo. De schoenen zitten fantastische en lopen heerlijk. Een andere plus. De site is erg duidelijk en dat wat ik zoek vind ik echt met gemak. Ook is de bestelling en bezorgen erg netjes en snel.

Netjes en snel geleverd

Eerste keer bij jullie besteld Netjes en snel geleverd Ben echt tevreden.

Goed!

Prima webshop, veel keus. Zelfde dag ophalen bij het magazijn is een fijne optie

Goede producten , goede kwaliteit en snelle levering

Sne en goed

Mijn bestelling was snel en goed verpakt binnen. Prima communicatie over het transport.

Ik bestel hier niet meer.

Havaianas besteld, echter een heel gedoe met de diverse maatvoeringen. Ik vind niet dat het heel duidelijk bij de maattabel staat bij het product. Het spijt me ten zeerste maar er is totaal geen begrip hiervoor. Stuur het product maar op eigen kosten terug en bestel op eigen kosten maar weer nieuwe.

Zo als altijd goed

Mooie, nieuwe delen met een korte levertijd…perfect

Snel en betrouwbaar

Producten zijn zoals omschreven. Netjes op tijd verzonden.

Snelle levering en net wat goedkoper

Mijn bestelling van sneakers is snel bezorgd en ondanks dat er portokosten wordt gerekend, was mijn product voordeliger dan elders.

Prima snelle levering. Prima schoenen

Geerweg 46