Prima prijs snelle levering

Plutosport had de beste prijs voor de stick die ik zocht. De levering was super snel. Prima ervaring.

Snelle levering. Goed idee die kortingscode voor verzendkosten. Retouren ook geen probleem

Zeer snel geleverd

Goede service en mooie kwaliteit

Mooie adidas slippers besteld , en ze waren binnen 24u thuisbezorgd! Ze lopen erg fijn en goede kwaliteit.

Interessante aanbiedingen en snelle bezorging

Ik ben al jaren klant van Plutosport en ben er heel tevreden over. Goede spullen en regelmatig goede aanbiedingen. Altijd vlot geleverd. Enige minpuntje vind ik de verzendkosten.

Snel en goed

De communicatie is erg goed en de levering was ook erg snel. Volgende dag al thuis!

Goede keepershandschoenen, goede kwaliteit voor leuke prijs

Snel en correct

Pakketje binnen een dag bezorgd. Product voldoet aan de omschrijving. Fijn!

Voldoende keuze

Ik zocht een badpak voor mijn gehandicapte dochter en vond snel wat ik zocht. Zelf opgehaald. Dus dik tevreden

duidelijk website, snelle levering

ik heb al eerder badpakken bij jullie besteld dus het model past altijd. De levering is altijd snel en goed verpakt

Het retourbeleid is perfect vooral bij omruiling, terugbetaling u hoeft geen berichten te sturen voordat je jouw geld terug krijg omdat dat altijd mijn nachtmerries zijn geweest met internetwinkelen

Snelle levering en prima kwaliteit. Jammer dat ik mijn kortingspunten niet heb kunnen gebruiken bij de eerste bestelling, ondanks aanmelden voor spaarprogramma met de belofte €2.50 korting bij eerstvolgende bestelling.

Tevreden

Goede tussenjas voor fietsen en wandelen, verder was het een leuke aanbieding.

Mooie schoenen besteld en een snelle levering, helemaal top

Positief ervaring

Goede sportwinkel, veel keuze, snelle levering.

Goeie servers snel en makkelijk

Goeie servers snel en makelijk

Blij met mijn trainingspak

Plutosport is zeer snel met het verzenden van mijn bestelling. Ik had deze bestelling de volgende dag al in huis. Ook het trainingspak was zeer goed. Dit is de de 3de bestelling waar ik zeer tevreden over ben.

Uitstekende kwaliteit/prijs

Pluto sport heeft veel keuze in sneakers en ook goede prijzen. Snelle levering.

Ik kan gaan zwemmen

Super mooie zwembroek bij plutosport gezien , maat tabel geraadpleegd, besteld, binnen gekregen, allemaal top, passen de broek bleek mijl op 7 te groot, toen gebruik gemaakt van de gratis ruilservice , nu heb ik makkelijk de best passende maat gekregen en supersnel , helemaal top!!

te laat me levering maar ze hebben goed gemaakt

mooie jas en was hoog afgeprijsd

Mooie stevige rugzak

Fijne stevige rugzak. Het zou wel fijner zijn als de netjes aan de zijkant iets langer zijn, dan kan ik er makkelijker een waterfles in kwijt. Nu ook maar valt er makkelijk uit. Een tip misschien, ik gebruik deze tas als petanquetas en heb er zelf in het schoenengedeelte een stukje schuimrubber voor mijn ballen in gemaakt.

Snelle service, fijne schoenen

Snelle en nette service van Pluto sport. Binnen een dag in huis. De New balance unisex 408 vallen precies op maat.

Snel levering en goed prijs. Ik ben blij met mijn aankoop.

Fijne joggingbroek

Zachte stof, valt mooi

Supersnel perfecte pasvorm mooi geprijsd

Bestellingen zitten eigenlijk altijd goed. Nog nooit wat terug hoeven sturen. En Bestellingen zijn echt razendsnel na bestelmoment in huis. Altijd next day en soms zelfs same day!!!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar