Netjes de volgende dag in huis en goede prijs

Geweldige site! Heel veel keuze, leuke acties, retourneren gaat heel makkelijk, standaard een retourlabel bij je bestelling. Ruilen voor een andere maat gaat ook heel gemakkelijk. De klantenservice is ook echt heel vriendelijk. Ik bestel regelmatig voor mijn pubers op plutosport.

Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Plutosport!

Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Plutosport! Ik had er twee mooie longsleeves gekocht, één van Adidas en één van Cruijff Sport, voor maar €15 per stuk. Echt een topdeal! De kwaliteit is verrassend goed: netjes afgewerkt, fijne stof en ze zitten heerlijk. De shirts zien er bovendien erg stijlvol uit. Kortom: hele fijne longsleeves voor een heel mooie prijs. Zeker een aanrader om bij Plutosport te bestellen!

Zeer goede ervaring!!!

Bijna altijd vandaag besteld volgende dag in huis.

Goed schoenen snel en netjes geleverd

Alles volgens bestelling

Fijn bedrijf en altijd een snelle levering

Heel uitgebreid assortiment met prima prijzen. Goede omschrijving van de artikelen en snelle verzending. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Snelle levering, ook het retourneren was gemakkelijk

hele fijne webshop, altijd goede aanbiedingen en snelle levering

mijn dochter had hardloopschoenen nodig voor haar hbo-studie PMT, op maandag twee paar schoenen besteld bij Plutosport, voor een hele goede acceptabele prijs. op woensdag geleverd en op donderdag kon ze hardlopen met de sportles op haar opleiding. dik tevreden met goed passende hardloopschoenen voor een goede prijs en een snelle levering door Plutosport!

Toppie

Duidelijkheid over de bestelling heel hoog, en makkelijk.

Perfecte service

Heb mooie Cruijff schoenen besteld bij Pluto. En ze zijn mooier dan op de afbeeldingen. Ze zitten ook fantastisch. De bezorging was ook behoorlijk rap. Kortom: perfecte service.

Blij met de keuze

Snelle levering, de bestelde maat M was aan de te ruime kant helaas. Retour gezonden en gelijk S besteld. Zit perfect, mooie kleur grijs en prima stof om te dragen nu de avonden al wat frisser worden.

Gewoon goed!

Gewoon goed en snel. En daarbij ook nog eens goede prijzen. Al enkele malen besteld bij Pluto Sport. Prima op tijd binnen en netjes verplak.

Eenvoudig

Vlot uitgekomen bij benodigde clubkleding, snelle verzending en goed verpakt

Snelle en goede service

Goede prijs/kwaliteitverhouding, en pakket snel ontvangen.

Goede snelle levering

Er is een goede snelle levering en de prijs was ook nog eens tegenover andere sites

Prima.

Levering is prima op tijd verzonden, kwam helaas wel een dagje later. Ik ben tevreden over mijn aankoop!

Had het pak de dag ervoor besteld de volgende dag in huis,zit super goed, en goeie kwaliteit

Super snel!

Mijn zoon is heel blij met zijn nieuwe voetbalschoenen. Krijgt complimenten van andere kinderen. Savonds besteld en de volgende dag al binnen!!!

Perfect pasvorm

Gekocht voor mijn zoon. Heb de broek en maatje groter gekocht omdat ik de kreukels aan de onderkant leuk vind staan. Het past perfect en zit als gegoten. Mooi model. Echt een aanrader!

Genoeg keuze tegen leuke prijs

Zowel voor sport als vrije tijd volop keuze en leuk geprijsd

Erg tevreden met aankoop en de snelle levering.

Snel binnen, goed passend, zoals op de foto's.

Fijne site, goede prijzen en een supersnelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen!

Goed product en snel geleverd

De volgende dag al geleverd en kwalitatief goed product.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar