Super snel geleverd erg goede kwaliteit en een prima prijs

Zeer prettig om te dragen!!

De JAKO T-shirts van PLuto. zijnn zeer prettig te dragen. En dat is de basis!!

Goede Service!

19:00 besteld en het was binnen 1 dag binnen! Zeer tevreden.

Slippers

Goede producten en snelle levering.

Goeie ervaring

Ik raad deze sport zaak iedereen aan

Lekker makkelijk afhalen en terugbrengen zonder extra kosten

Ervaring is goed snelle levering

Mooie kwaliteit

Geweldige aankoop

Prima firma

Netjes verstuurd zoals omschreven. Bij gebreken keurige oplossing.

Prima service. Zeer tevreden!

Snel bezorgd. 1 veter van de schoenen was beschadigd. Na contact met de klantenservice werd dit adequaat opgelost en de volgende dag ontving ik oer post een nieuwe veter.

Goede kwaliteit en snelle levering

Perfecte slippers voor niet teveel geld

Lopen lekker maar ik was bekend met het merk Reef

De aanbiedingen zijn mooi meegenomen

Koop eigenlijk alleen de aanbiedingen. Mooie producten voor een mooie prijs. Verzendkosten wel hoog en terugsturen ook weer verzendkosten

Mooie heren broek

Erg tevreden,

Prima schoenen

Schoenen bevallen prima, pasvorm is goed en ze lopen lekker. Heel blij mee.

Bestelgemak

Eenvoudig bestellen, snelle levering en leuke aanbiedingen.

Perfect!

Duidelijke website, prima aanbiedingen en inderdaad gewoon de volgende dag geleverd.

Lekkerrrrrrr snel.

JA ze zeggen wel eens nu bestellen en morgen in huis nou dat geldt zeker voor Plutosport. Het is echt een aanrader deze site om er iets te bestellen het is makkelijk en overzichtelijk en voordat je het weet krijg je bericht dat je product onderweg is. Toppie

Snelle levering, goede service

Mijn favoriete onlineshop

Heel veel keus voor zowel schoeisel als kleding. Is een topwinkel, voor redelijke prijs. Zeker aan te raden

Mooie kleding en snelle levering

Voor de zomer mooie korte broeken besteld voor een leuke prijs, mijn zoon is er heel erg blij mee en zit lekker. Ga zeker vaker aankopen doe bij jullie. De levering van de korte broeken was ook erg snel waardoor mijn zoon nu zijn korte broeken kan dragen met het lekkere weer.

Aanrader

Heb al heel wat besteld bij pluto leuke aanbiedingen en betaalbaar vandaag bestellen is vaak de volgende dag in huis.en het is heel goed verpakt en kwaliteit is goed Dus een aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het werd snel geleverd en goede kwaliteit.

Bestellen gaat super makkelijk, ook kun je spaarpunten voor korting inleveren dat is ook altijd leuk. Prachtige spullen, goede prijs en geweldige kwaliteit. Ook erg fijn ,de super snelle levering!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar