Erg fijne site snel geleverd netjes verpakt

Mooie items en snelle levering

Super goed en blij met de aanschaf Maar heb eerder bij jullie besteld dus wist wat me te wachten stond

Snelle levering. Ben blij met de jas.

prima deal en snel.

snelle levering zodat ik kan genieten van mijn nieuwe outfit.

Goed zittend trainingspak gevonden.

Op zoek naar een betaalbaar trainingspak uitgekomen bij Plutosport. Op de website een ruime keuze van trainingspakken aangetroffen. Het zoeken/selecteren wordt makkelijk gemaakt door de ‘filter’ mogelijkheden. Uitgekomen bij een trainingspak van Cruijff. Mooi pak wat met aantrekkelijke korting werd aangeboden. Dezelfde dag al af kunnen halen bij de vestiging van Plutosport. Zeer tevreden over deze aankoop.

Fijn en snel

Mooie spullen supersnelle levering en fijn retourbeleid

Goede communicatie, snel geleverd

Prima webshop met consistent goede klantervaring

Super snel en goedproduct

Erg blij super snel geleverd en schoenen zijn top kwaliteit

Perfecte levering

Snel geleverd Goede omschrijving

Alles goed en snel geregeld

Heerlijk schoen

Ik had hem al in het grijs maar deze staat er mooi in het blauw

Prima sokken

Zitten lekker en zijn van goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles wordt snel geleverd en de kleding is van prima kwaliteit.

2 traingspakken besteld en ze zitten zoals het hoort. Ik ben er blij mee!! Pluto sport is the place to be voor de beste trainingspakken!!

Online site duidelijk en helder

Het bestellen gaat makkelijk, en de prijzen zijn redelijk/goedkoper dan elders. Alleen vandaag besteld morgen in huis heb ik nog nooit meegemaakt, gaat toch 3 a 4 dagen overheen.

Snel

Snelle verzending. Mooie producten.

artikel is snel geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Had snel een warme jas nodig. Hier geslaagd voor een fantastische nieuwe jas tegen een prima prijs! Volgende keer bestel ik hier weer voor goede kleding!

Top produkt!

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Snelle levering. Leuk assortiment.

Gewoon goed en snel

Fast and professional

I ordered the shoes Wednesday, Thursday afternoon they were in front of my door. No hidden charges. Totally recommended.

Altijd goed

Trui is warm zit lekker

Trui is warm en zit lekker heel fijn stof perfect

Geerweg 46

2461 EB Ter aar