Super service en snelle levering

Super jas en snelle levering

Super fijne jas. Vooral snel geleverd. Op zondag besteld en maandag al in huis. Hoe fijn is dat!!

Snel en goed geleverd

Geweldige jas gekocht. Deze is snel en goed verpakt geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

K had de cargo broeken besteld voor mijn zoon. Zien er goed uit en ook de kleuren komen overeen met hetgeen online te zien is. De levering ging heel snel, dus zoon heel blij.

Goede pasvorm i.c.m. lekker zittende stof.

Goede pasvorm i.c.m. lekker zittende stof en zomerse kleur!

Heerlijke schoenen om op te lopen.

Ik heb nu een week op deze schoenen gelopen. Absoluut geen spijt van gehad. Zit een fijne demping in en zitten stevig om je voet. Kwalitatief zeer goede schoenen.

Ben altijd blij met plutosport slaag er goed en vind de service top , snel binnen en altijd goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Op donderdag diverse artikelen besteld en deze kwamen al op vrijdag binnen. Kleding ziet er goed uit.

klasse

snelle levering , klasse sloffies

Goede en snelle levering; ook nadat de 1e paar sportschoenen niet goed pasten (te kleine maat) werd het volgende goede paar snel geleverd.

Bestellen gaat zeer snel en ook retour zenden is gewoon niet normaal Wat een service!!!

Fijne skeelers

Hele fijne skeelers voor mijn dochter. Makkelijk aan en uit te krijgen!

Super snelle bezorging en heel blij met de schoenen!

Mooi trainingspak

Zeer mooi trainingspak voor een zeer fijne prijs. Prima verpakt en binnen 1 dag geleverd. Bestellen gaat eenvoudig via hun zeer gebruiksvriendelijk programma. Ga hier zeker meer bestellen.

goede kwaliteit, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in thuis! Maat L was te groot, de volgende dag kreeg ik de juiste maat in huis

Mooie kwaliteit

Super snel verzonden, mooie kwaliteit spullen voor een goede prijs.

Supersnel

Heel veel keuze en nadat het besteld is werd de bestelling heel snel verzonden. Heel blij mee!

Komt overeen en snelle levering. Netjes verpakt.

Heel snel ontvangen en ik ben er heel blij mee. Nog geen 24 uur na het bestellen in huis!

Geweldige joggingbroek

Mooie joggingbroek voor een leuke prijs en snel geleverd.

Perfect.

Very fast delevering,true size,same like in the pictures.Im very happy with Plutosport!Thank you guys!.

Goede service, snelle reactie en oplossing Levering op tijd Artikelen zoals besteld en verwacht

Veel aanbod en fijne service!

Mooie schoenen en fijn dat ik gratis kon retourneren, zodat ik 2 maten kon proberen.

Goede producten en snelle levering

Geerweg 46

2461 EB Ter aar