Broek goed ontvangen. Ook vaker besteld bij pluto en altijd goed gegaan. Deel retour en is netjes afgehandeld.

Prima levering.

Mijn laatste levering binnen de 24h. thuis geleverd.

Niet de juiste trui

Ik heb niet de juiste trui ontvangen..zoals op de foto staat. Die ik ontvangen is die is ook mooi maar vindt het wel raar dat de juiste trui niet vetzonden is.

Inderdaad de volgende dag al bezorgd!

Supersnelle service

Makkelijk en overzichtelijke webshop

Makkelijk en overzichtelijke webshop en de service is prima. Alles wat er beloofd wordt, wordt ook waargemaakt.

We hebben nogsteeds niks binnen

We bellen met DHL we horen NIKS

Snelle en goede service

Levering zoals verwacht

Toppie

Snelle service, makkelijk en overzichtelijke website. Dus helemaal top

jammer dat dhl er een zooitje van maakt en het artikel 10 km verderop in een afhaalkluis. dit moet je dan met de fiets halen ivm geen auto ik doe voortaan geen bestelling meer als het met dhl komt

Artikelen met gebruikssporen en te grote dozen

De twee paar schaatsen die ik besteld had hadden allebei gebruikssporen. Wellicht door veelvuldig passen/retourneren maar een zeer beschadigde doos en kleine beschadigingen op de neus van de schaatsen vind ik niet passen bij de nieuwprijs. Tevens werd mijn bestelling opgesplitst in twee dozen waarvan één grote doos gebruikt werd voor een heel klein paar schaatsbeschermers, dat ook prima in de andere doos erbij gekund had. Zonde! Niet de kwaliteit die ik van mijn eerdere bestellingen gewend ben.

Goede kwaliteit

Mooie set en goede kwaliteit

Snelle punctuele levering!

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Uitstekende service bij afhalen

Erg goed

Ik heb de bestelling snel ontvangen en je werd goed op de hoogte gehouden Trainingspak broek kan je beter een maatje groter bestellen wat ik ook had gedaan ..en is perfect!. Als ok nog wat nodig moet hebben ,ga ik het hier zeker weer bestellen..echt top!

Snel geleverd eenvoudig geruild

De bestelling was er supersnel. Helaas een maatje te groot besteld maar dag later was de juiste maat er al.

Prettig om te bestellen

Ik vind het prettig om bij plutosport te bestellen. Wordt ook vlot geleverd.

Vlotte levering en omruilen bij Plutosport

Mijn eerste ervaring met Plutosport.; zag een leuke trui, deze was vlot geleverd. Helaas deze was een maat te groot. Makkelijk te retourneren en binnen een dag alweer de juiste maat trui in huis. Ben er blij mee.

zeer positief.

Ik had een artikel besteld dat te groot was. Mocht het omruilen tegen een kleinere maat. Binnen een dag had ik het goede artikel al binnen. Gewoon klasse.

super goed

Snelle levering en geen bijzonderheder. Gewoon heel goed.

Keurige service, redelijk snelle levering. Keurig verpakt.

Bestel nu al een lange tijd bij PlutoSport. Snelle levering en een goede service. Prijzen zijn ook altijd scherpen dan bij andere aanbieders. Kortom, top!

supersnel

echt snel geleverd goede aanbiedingen in deze shop

Prima kwaliteit en de prijs is echt laag tov andere webshops

Mooie prijzen, goede service!

Voor een hele fijne prijs Timberlands gekocht, welke snel thuis binnen kwamen. Helaas net te krap, maar PlutoSport doet niet moeilijk over retourzendingen, dus het geld was snel weer teruggestort (op de verzendkosten na dan).

Geerweg 46

2461 EB Ter aar