Snelle levering en goede prijskwaliteit

Snel en goed werkend bestelproces . En goede prijskwaliteit

Hoe snel ze zijn en super verpakt. De kleding voldoet aan mijn verwachtingen ben er erg blij mee!

Incompetent

Als ik Puma kinderschoenen bestel met klitteband sluiting en ik krijg Adidas schoenen met veters dan gaat er toch iets gigantisch fout daar bij Plutosport.

Super customer service en goede prijs

De bestelde jas is fantastisch en ook goed geprijsd. Alleen valt hij erg groot. Ruilen ging super goed en de klantenservice was super behulpzaam en ik heb uiteindelijk een kleinere maat besteld en kon de artikelen makkelijk omruilen. Een halve ster aftrek om dat ik 2 artikelen heb besteld, de schoenen vielen erg klein en de jas erg groot. Door dit op de website te vermelden zouden ze zichzelf omruil werk kunnen besparen. Gelukkig liep dat erg soepel dus al in al een zeer positieve ervaring.

Super goede service en enorm klantvriendelijk en meedenkend!

Donderdagmiddag van de middag besteld vrijdagmiddag kon ik ze al testen prima schoenen en prima service

Goede service en snelle levering

Mooi product en snel geleverd.

uitstekend

duidelijke website, snelle levering

Snelle levering Mooie schoenen

mooie schoen voor klein prijsje

maat is goed. Schoen zit lekker en ziet er mooi uit.

Gewoon goed!

De schoenen die ik zocht kon ik nergens anders dan bij Pluto Sport vinden. Ze waren ook nog eens niet al te duur. Snel geleverd. Gewoon goed, niks op aan te merken.

Schaatsen besteld die zeer snel geleverd werden top. Helaas was hij te klein maar deze kon ik gelukkig ruilen en ook dit geen zeer snel. Bedankt voor de snelle service!

Perfect!

Supersnelle levering van deze fijne winterjas.

Snelle levering, prima kwaliteit

Goed ondersteunend en toch flexibel zwempak, ideaal om in te aqua sporten

Bestelling geplaatst voor 10 uur en daadwerkelijk de volgende dag geleverd. De artikelen zijn precies zoals omschreven en de maatvoering is ook helemaal in orde.

Heerlijk comfortabel en lekker zacht en warm

Zeer goede service

Kon mijn producten weer goed retourneren en kreeg zonder problemen een andere maat opgestuurd!

Hele mooie schoenen. Al jaren de favoriet van mijn zoon.

Goede prijs, snelle levering, mooie merkschoenen.

De schoenen zien er mooi uit en lopen nog eens echt lekker.

De schoenen lopen heerlijk

Ben er super blij mee

Snel verzonden, goede service

Snel geleverd en goed beschermd. Mooie rolschaatsen en rollen goed. De roze glitter veters die erbij zaten vond ik zelf ook erg leuk. Aangezien ik als vrouw best een grote schoenmaat heb en je dan weinig keus hebt, maakt die roze veter het net iets vrouwelijker voor mij.

Snelle levering, klantvriendelijke klantenservice, goede service.

Leuke sales, snel geleverd, de klantenservice is zeer vriendelijk wanneer je contact opneemt .al met al goede service. Ik koop geregeld hier kleding voor mijn man en zoon, en deze zijn zeeeer tevreden.

Mooie, sportieve jas!

De jas zit goed qua pasvorm en is lekker warm!

Alles volgens afspraak

Heb nog geen ervaring met het artikel maat was te groot en ga het morgen omruilen. Wordt vervolgd

Geerweg 46

2461 EB Ter aar