Lekker warm

Gekocht voor mijn vader. Lekker warm en comfortabel.

Snel bezorgd en goed product

Ik kocht vans schoenen bij Plutosport. Ze waren vlot geleverd en bevallen me prima.

Prima schoentjes, prima service!

Snel geleverd! Prima schoentjes voor weinig! En de kwaliteit is oké.

Goede levering

Goed product, Snel geleverd. Ben er blij mee

Heeel heeel

Wat een Ongelooflijk slechte kwaliteit zeg. Pluto soort moet zich schamen dat ze dit verkopen.

Top bedrijf/webshop

Zeer tevreden met plutosport Omruil garantie top snel geregeld , bestellingen Worden snel geleverd , klantenservice vriendelijk en snel schakelen

Snelle levering, goede producten!

De bestelling was er ontzettend snel en voldeed goed aan de beschrijving.

Zit goed

Maat is precies goed!

Erg fijne en overzichtelijke webshop!

Groot aanbod van alle grote merken overzichtelijk bij elkaar. Bestellen en ook retour regelen is erg eenvoudig.

Ruime keuze en snelle levering

Geleverde artikel als omschrijving op website. Kleinzoon blij met de skeelers.

overzichtelijke site

Site is overzichtelijk en punten sparen is een leuke voordeel. Prijzen zijn scherp geprijsd.

Goede trainingsbroek

maat is perfect kwaliteit van de broek is ook wel goed dus is het geld waard

Snel en gemakkelijk

Snelle levering, prijs goed , site makkelijk en duidelijk

Uitstekende snelle levering

Plutosport levert precies zoals afgesproken , shirt van uitstekende kwaliteit !

Binnen een dag geleverd

Bestelde kleding binnen een dag binnen. Goede service!

nog niet goed

pakketje stond in de track&trace op afgeleverd maar heb nogsteeds niets binnen

Handig en snel bezorgd

Goede kwaliteits producten. Goed verpakt en snel in huis.

Supersnelle levering en exact zoals omschreven

Bestel hier nu al een tijdje mijn kleding. Goede kwaliteit vooral belangrijk. En de product omschrijving is heel goed!!!! Zal hier nog wel vaak gaan bestellen!!!

Goed en het is je geld waard

Het is een heel vertrouwde site en de producten zijn heel goed ik ben er heel blij mee goede aankoop!

Needs better service and delivery

Online it says package would be delivered by Jan 3rd but latest update now says the 8th. No way to send a gift note or gift invoice

Snel geleverd, product zoals omschreven.

Goeie site met een goede service

Uitstekend!

1. Goede website en zoekfuncties. 2. Goede producten en prijs en kwliteitsverhouding. 3. Makkelijke bestelprocedure. 4. Voor het eerst een omruilprocedure moeten gebruiken. maar dat ging super super snel. Ga zo door!

snelle service

ook retourneren goed geregeld

Eindelijk warme voeten!

Warmbats zijn echt perfect voor iemand met koude voeten. De wol in de slof blijft lang goed, de maat klopt gewoon en ze zijn super fijn en praktisch.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar