Uitstekende ervaring met Plutosport, beter kan het niet. Chapeau!

Adidas Sweater Crew Neck bestelden, past perfect en de kwaliteit is zoals ik het gewend ben, fantastisch dus. Ook een Jako Sporttas met onderin een schoenenvak besteld maat M en deze is groot genoeg voor mijn voetbalspullen. Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis... Probleemloos, waar maak je dit nog mee... Geweldig!!

De bestelling is snel geleverd.

Snelle service en mooie producten

Volledig kapotte doos ontvangen

Schoenen besteld om kado te geven met kerst. Nike Jordan’s. Zitten de schoenen in een in elkaar gedeukte kapotte doos niet normaal. Alsof deze al jaren ergens vast had gezeten onder een kast en weer was gevonden. ***lig om zo te geven…. Dat stuur je toch zo niet weg naar klanten….

Snel geleverd en goede maat

Goed service.

Snel levering en goede kwaliteit.

Ze zijn super warm

Erg blij met de mooie uggs.

Top merk

Snel geleverd en top kwaliteit.

Perfecte klandizie

Site, duidelijk en overzichtelijk Snelle, nette levering Product super goed Leuke korting op producten

super handschoenen

De bestelling ging gemakkelijk en de levering snel. Het product is zoals omschreven en de prijs bij Plutosport is voordeliger dan elders.

Snelle levering na bestelling via internet!

Geweldige producten

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring

wek betaald geen thermo ondergoed ontvangen

helaas ging het niet goed en ontving ik niets van deze graag begeerde bestelling

Overzichtelijk winkelen, ondanks de drukke kerstdagen pakketje binnen 2 dagen in huis. Super service en razendsnelle bezorging dus.

Top shirt

Mooie kwaliteit Pasvorm is goed

Super snelle levering

2 dagen later al in huis tijdens kerstperiode

Vlak voor de kerst 's avonds schoenen besteld. Volgende dag in huis.

Goed en alles netjes verzorgd

Netjes en snel geleverd

Snelle levering!

Zelfs rond kerst een super snelle levering

Neefje was heel erg blij met zijn voetbal schoenen. Volgende dag ja ik ze al in huis . Echt heel goed en vriendelijk geholpen

prima shirts

Snel geleverd !

Snelle verzending. Doos wel ingedeukt.

Kwaliteit/prijsverhouding prima

Mooi pak voor dit geld

Positief

Erg warme jas

Goede boxers mooie fit blijft mooi na wassen Snelle levering

Geerweg 46

2461 EB Ter aar