Fresh en snel bezorgd

Een paar witte Nikes fresh uit de box Binnen een dag bezorgd, top toch?!

Top zaak

Geen ge*** mooi spul , en de volgende dag mooi verpakt bezorgd

Heel Goed

Snelle verzending En goede kwaliteit

Supersnel geleverd, goed product, alle afspraken nagekomen, veel gebruikersgemak

Product werd binnen 24 uur na bestelling geleverd. Indrukwekkend! Onbeschadigd. Ook nog eens een goede prijs. Geweldige ervaring met Pluto

Zoon erg te vreden

Mijn zoon moest nieuwe schoenen hij wilde graag nike.ik kwam tijdens het googlen deze schoenen tegen liet ze aan mijn zoon zien,en hij wilde deze graag.hij is erg te vrede met deze schoenen ze zitten en lopen goed.en ze waren ook nog eens goedkoop.kind blij mama blij kea uitgave.win win

goede kwaliteit artikelen en correcte aanlevering.

Ik heb goede ervaring met Pluto Sport mede door het assortiment dat ze voeren en de kwaliteit. Zelf ben ik een fan van Bjorn Borg artikelen maar helaas zijn sommige items niet meer of moeilijk te leveren. De communicatie is goed, de aflevering van de goederen ook al blijf je wel afhankelijk van de koerier. Prima bedrijf.

Pantoffels

Alles is naar wens verlopen en product is zoals op de afbeelding.Prima dus

Topshop met mooie kwaliteit kleding en supersnelle verzending

Bestellingen werden supersnel geleverd ondanks de drukke decembermaand. Mooie kwaliteit kleding en er zijn ook leuke kortingen

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Mooie en uitgebreide collectie. Zeker aan te bevelen. Omruilen gemakkelijk.

Snel en naar wens geleverd

Heel tevreden

Het word op tijd en netjes bezorgd. Kwaliteit is erg goed. Mijn zoon heeft nu al 3 broeken. En hij vindt ze erg fijn. En ga zeker in de toekomst vaker bestellen

Snelle levering, goede kwaliteit, niet duur.

Snelle levering, goede kwaliteit, niet duur.

warme voeten

De sloffen van UGGs heren ascot vallen smal, Maar nu de slippers besteld . Helemaal goed en fijne dikke zolen. Dakota van de dames zitten goed en lopen iets uit. ben er blij mee

Heel fijn vest

Heel fijn vest voor een mooie prijs heb mijn normale maat ben er blij mee

Mooie schoen, maar valt wel klein

Timberland schoenen besteld bij Plutosport in mijn eigen maat. Na ontvangst bleken ze toch aardig te klein. Hierop een retour aangevraagd, waarbij ik kon kiezen of ik gewoon wilde retourneren of een andere maat opgestuurd wilde hebben. Voor de laatste optie gekozen. Dit verliep vlekkeloos en zeer snel ! Zou zeker weer bestellen bij Plutosport, aan deze service kunnen veel andere webwinkels een voorbeeld nemen.

goed en snel geregeld

Mijn bestellingen zijn goed, correct en snel afgehandeld. Top geregeld!

Ik vind het prettig dat ik artikelen op kan halen en terugbrengen. Dit omdat ik dichtbij woon. De sfeer is er goed en gezellig!

Netjes en snel.

Eerste bestelling hier en meteen goede ervaring. Netjes verpakt, zeer snelle verzending en product voldoet aan alle verwachtingen. Aanrader

Positief

Snelle en vlotte levering. Voordeel:achteraf betalen.

Goede snelle service

Goede website, goede bekende merken, optie voor afterpay

Duidelijk website, snel geleverd

Duidelijk website, snel geleverd

Super snelle levering mooie prijs en goede kwaliteit!

Snelle levering,Goede kwaliteit

Snel en goed ontvangen

Na meerdere bestellingen te hebben ontvangen kan ik niet anders zeggen dan: gekregen wat ik besteld heb en nog snel ook!

super

vandaag bestellen, morgen in huis. helemaal top.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar