Heel te vreden

Ben er echt super blij mee

Zeer snelle reacties leveringen!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling! Ruime keuze. Kortom, zeer goed.

Top!!!

Een mooie skibroek van Trenson besteld en opgehaald bij Plutosport, pasvorm en kleur waren geweldig!!

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Fijne broek en snelle levering

snelle top service

snelle levering top service

Eenvoudig te bestellen en Super snelle levering

Super:) Ga zo door!!

Super snel de volgende dag bezorgd zonder poespas. Wat je ziet is wat je krijgt en bovendien spaar je punten bij een bestelling die weer inzetbaar zijn bij de volgende bestelling.

Zéér positief

Extreem snel levering. Avond besteld volgende al ontvangen. Product ook erg blij mee!

Goede eerste ervaring

Prima webwinkel met scherpe prijzen. Bestelling had ik snel in huis

Snelle levering, ook na omruiling

Snelle levering en precies zoals verwacht

Perfecte handschoenen

Zacht, comfortabel, super warm. Vanwege reuma heb ik heel snel last van de kou en erge pijn in m’n vingers, de dikste thermo handschoenen geprobeerd, maar niks hielp. Tot ik ergens een recensie las over UGG handschoenen.. en het is absoluut waar, dit zijn de eerste en enige handschoenen tot nu toe, die mijn tijd aanzienlijk verlengen om buiten te kunnen zijn! +super snelle verzending.

Heel fijne winkel, snelle levering en top aanbiedingen

Waardelooos

2 weken gewacht op mijn pakket

snel en goede prijs

zie boven, maar jammer voor de hoge verzendkosten

Niet perfect maar OK

Ik heb een joggingbroek besteld. Er was een korting erop. De levering was extreem snel. Helaas was er een klein gaatje op mijn broek, maar ik heb het zelf gerepareerd.

Hele fijne trainingsbroek

Mijn zoon is echt superblij met deze trainingsbroek. Hij valt mooi smal, ideaal om lekker in te trainen

super goed

super tevreden goede firma pluto

Geleverd binnen 24 uur

Ongelovelijk snel geleverd. Top produkt voor een mooie prijs. Fitting klopt en was prima aangegeven.

Snelle en volledige levering

De 4 bestelde producten heb ik een dag later na de bestelling al ontvangen. Helaas vond ik de 2 paar bestelde voetbalschoenen niet lekker zitten en kon ik deze probleemloos retour zenden.

Perfect assortiment en goede service

Mijn pakketje was zoek geraakt bij DHL, Plutosport heeft een onderzoek gestart helaas het pakketje bleef weg maar de oplossing was perfect een nieuwe bestelling en het eventuele verschil werd betaald door plutosport. Perfecte service

Ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen

Zeer slechte webshop besteld eind november nog steeds niet binnen. Was Sinterklaas cadeau mag nu blij zijn als het met kerst binnen is

Topervaring!

Ik vindt dat het op tijd is geleverd bedankt!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar