Lopen super lekker zat heel erg te twijfelen of ik ze zou passen omdat ze alleen maar maat 40 nog hadden en ik normaal 40.5 heb. Maar ze zitten super ik ben er heel blij mee

Fijne website, ruim assortiment en vlotte levering!

Plutosport biedt een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. De levering verliep soepel en snel. Tot slot: het bestelde voldeed aan de verwachtingen.

Omruilen geen probleem

Warmbats besteld voor scherpe aanbieding. Maar waren te klein. Heerlijk warm fijne pasvorm. Gewoon omruilen is geen probleem bij Pluto sports

Mooie jas super snel binnen

De levering van mijn handschoenen waren snel om 20.00 uur besteld en de volgende ochtend om 11.00 uur binnen super

Top producten

Goede materialen en vlot geleverd

Snel en duidelijk

Goede prijs, stelle bezorging, duidelijke communicatie.

Goed, maar bezorging DHL was niet goed

Zie hier boven

Snelle levering, super kwaliteit!

Goed product en snelle levering.

Kleding besteld van Fred Perry, Addidas en Lyle & Scott, word netjes en snel thuisgestuurd.,

Doen wat ze beloven

Kwalitatief goed artikel geleverd en snel. Scherpe prijs voor de jas die ik bestelde en snelle levering. Tot de volgende keer!

Snel ondanks de feestdagen

Wandelschoenen besteld, snelle correcte levering van mijn favoriete wandelschoenen Lowa ondanks de feestdagen drukte!! Heel Fijn!

Bestelling snel binnen.

Bestelling snel binnen

Was op sommige maten en kleuren na, best overzichtelijk. Als jullie eenzelfde artikel de verschillende kleuren meteen erbij kunnen vermelden, zou fijner zijn. Ik moest alle pagina’s nagaan om de kleuren te vinden waar ik naar opzoek was. Bijvoorbeeld trainingsbroek zwart staat op pagina 1. Dezelfde trainingsbroek in groen op pagina 5. Een beetje lastig dus!

Snelle levering, goed product en mooie prijs

Een paar Adidas Terrex schoenen besteld. De bestelling loopt soepel, levering volgens planning. Goed product voor een mooie prijs.

Fijne loopschoenen voor lange afstanden

Deze schoenen lopen als pantoffels. Ze zitten comfortabel. Pasvorm en demping zijn goed.

Snelle levering en mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

Fijne prijzen en een snelle levering!

Tevreden

Ik vind zelf goede materiaal en precies mat. Kwa leverancier vind ik ook prima. Ik ga in de gaten houden om verder kan winkelen. Gr. S. Hakopian

Mooie warmbat sloffen besteld waren er binnen 1 dag. Top service

Zeer snelle levering

Altijd blij met mijn bestelling bij plutosport. Er wordt snel geleverd en de producten zijn altijd prima! Zo niet, dan is ruilen geen probleem.

Top service!

Een aantal producten besteld van topkwaliteit. 1 product was de verkeerde maat maar dit kon ik gelijk zonder extra kosten omruilen voor de juiste maat!!

Fijne schoen

Fijne schoenen voor mij iets te breed heb er al een zooltje extea ingelegd dat zitten ze perfect

Heerlijke trui

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Snelle levering echter boots passen totaal niet !!

Aan de hand van de omschrijving de boots van Uggs gekocht ( pasmaat normaal werd aangegeven) aan de hand hiervan besteld! Men kon met geen enkele mogelijkheid in de boots komen bij het instappen zo eng zijn boven aande rand ! In een winkel nog nagevraagd waarop het antwoord volgde hier komt niemand in ! Dus de tekst de boots vallen normaal uit klopt gewoonweg niet !

Geerweg 46

2461 EB Ter aar