Onze eerste bestelling was zoek geraakt bij DHL. We hebben ons geld teruggekregen en hoefden bij de volgende bestelling geen verzendkosten te betalen. De volgende bestelling was keurig de volgende dag in huis. Hele goede service!

Prima webshop

Overzichtelijk, goede service

Snelle service, goede kwaliteit winterjas.

Snelle levering en winterjas zit goed. Veel grote zakken, daardoor erg praktisch en sportief.

Snel en goed!

Super snelle fijne service! Heel blij met mijn nieuwe zwempak en echt snel bezorgd!

ik ben zeer tevreden

snelle levering en het retouren en omruilen gaat goed en ook snel. het is fijn winkelen bij pluto sport

Snelle levering! Zeer goede ervaring

Proces van bestellen tot levering ging erg gemakkelijk en vlot. Zeer tevreden

Prima product, en snelle levering

Erg fijne trui

Het is een erg fijne trui. Niet te dik, maar wel heerlijk warm.

Makkelijk, goed en snel bestelproces!

Plutosport was de goedkoopste aanbieder van de jas die ik zocht....vaak moet je dan maar. voor lief nemen dat alles wat trager gestuurd wordt, retourneren lastig is etc. maar niets van dat alles. Supersnel bezorgd, een van de twee maten teruggestuurd wat ook direct werd verwerkt! Voor mij een uitstekend dus!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, super retour ervaring. Had een maatje te klein besteld maar het terugsturen was eenvoudig en had de volgende dag al de juiste maat in huis.

Ik ben tevreden met service van plutosport Zeer tevreden

Goede spullen, mooie kwaliteit

Rennen in de winter met muts, handschoenen en thermoshirts van Craft. Mooi spul.

Prima webshop, wel erg hoge verzendkosten

Mooie artikelen, snelle verzending. Reageren vlot op mail. Enige nadeel is de hoge verzendkosten.

Geweldig!

Bestelling verliep voorspoedig werd de volgende dag al bezorgd pak ziet er goed uit dragen moet nog even wachten het is een cadeautje voor onder de kerstboom.

Super, snelle levering en erg mooi

Ze vallen idd erg leuk. Mijn zoon heeft maat 36 qua schoen. We hebben maat 40-43 gekocht op de kleinste maat passen ze perfect nog een beetje ruimte over. Ze rollen super en mooie kleur!

Fijne jas!

Jas is zoals verwacht. Zit heerlijk, lekker warm.

nette en makkelijke service

deze winterjas gekocht, omdat de vorige zo goed beviel, maar ik veel buiten ben en altijd vies is, eentje voor "netjes" haha, want je wilt niet altijd overal vol modder aan komen ;-) de Regatta Highton Stretch II Winterjas Dames , is een fijne lichtaanvoeldende jas, kan aardig wat buitjes hebben, maar met zijn 10000 waterkolom is een hele ochtend regen te veel, dan zakt het water naar de onderkant van de jas & mouwen en drupt het daar eruit .

Verkeerde levering

Bestelling niet volgens bon. Op de bon staat bestelling correct, Boxershorts en enkelsokken maar in plaats van de enkelsokken is er een donkergroene Karpa, maat 38 geleverd. Wat doe ik hiermee ?

snel en correct

snelle en correcte levering

Snelle levering, prima kwaliteit!

Snelle levering, prima kwaliteit.

Vaker fijne schoenen besteld

Snelle service/levering en goede prijzen

De jas is geleverd zoals gepubliceerd

Ik heb de jas ontvangen in de juiste kleur en maat. Ik heb het ontvangen zoals verwacht

Snelle levering inclusief retourlabel.

Snelle bezorging en heerlijk zittende schoenen

's Middags schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Top service. Schoenen zitten heerlijk.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar