Snelle bezorging en heerlijk zittende schoenen

's Middags schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Top service. Schoenen zitten heerlijk.

Fijne soepele stof

Comfortabele broek

Mooi en keurig op tijd geleverd

Bestellingen worden keurig op tijd geleverd en in prima staat

Uitstekende ervaring met Plutosport

Onlangs 2 Nike t-shirts en 2 Nike Dri-Fit trainingspakken besteld. Omdat ik net tussen een L en XL maat viel heb ik de klantenservice gebeld. In het vriendelijke en behulpzame gesprek gaf de medewerker aan om er 2 te bestellen en de te kleine pak retour te zenden. Het te kleine pak heb ik retour gezonden en de afhandeling ging ook hierin vlot. Top bedrijf, een echte aanrader!

Prijzen zijn Top Klantenservice is Top Bij een klacht zeer netjes geholpen en opgelost Heel tevreden over Pluto sport

Snel geleverd, jammer van alle mails

Schoenen super snel geleverd. Alleen jammer dat je na die tijd bestookt word met reclame mailtjes en als je je wil uitschrijven voor de mails dan gaan je opgebouwde punten verloren. Beetje jammer.

Thermokleding gekocht, omdat het kouder werd. Volgende dag al geleverd. Meteen bij deceerst volgende training gebruikt.

Snel maar duur

Snelle levering van pakketje maar wel heel hoge verzendkosten nl €6.95

Zeer goede aanbieding en snel verzonden

Zeer tevreden enkel de verzendkosten zijn te hoog.

Prachtig shirt, snel geleverd

Prachtige trui, snel geleverd.

Super snel geleverd en goeie kwaliteit

Plutosport buitenaarts goede service

Al jaren is Plutosport mijn online favoriet. Het gehele assortiment bied voldoende aanbod om geslaagd aankopen te doen. Daarnaast is de snelle service van levering en het retourbeleid een kers op de taart waardoor Plutosport mijn favoriete online winkel is. Ik adviseer dan ook iedereen eens bij Plutosport te shoppen om mijn bovenstaande ervaring te delen.

Dikke voldoende

Vertrouwelijk snel goede terug koppeling van bestelling

Top kwaliteit.

Past goed, staat leuk.

Kleur is niet zoals online staat

De kleur is te mannelijk voor een vrouw, daarom teruggestuurd.

mooie kleding

Hardloopjasje en shirt met lange mouw besteld. Maten waren precies zoals bedoeld. Mooi materiaal en origineel dessin, en mooie pasvorm. Goede sevice

Goed product voor een goede prijs

Binnen één werkdag thuis bezorgd, top bedrijf

Goede spullen

Helemaal top Snelle levering

De schoenen zitten goed en lopen lekker q

De levering is nep omdat deze de volgende dag, dus na 3 dagen, arriveert

De producten voldoen totaal niet aan de verwachtingen, echter is het anders bestellen vanaf de foto's dan naar de fysieke winkel gaan om het materiaal te bekijken en het product te proberen.

Heel blij

Super snelle levering

Top produkt en service

Prijs kwaliteit is prima

Snelle levering ondanks nu de drukke tijd

Zeer goed zeker weer bestellen

Super snel geleverd

Snelle levering van een heerlijk warme pantoffel. In deze koude wintermaanden snel heerlijk warme voetjes.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar