was weer prima

Snelle levering en goed

Goede service veel keuze

Ik vind Plutosport een fijne website. Veel keuze. Het is snel geleverd. Retouren gaat ook makkelijk. Enige nadeel is dat je toch vaak verzendkosten moet betalen. Daarom niet 5 sterren gegeven maar 4.

Mooie Marc O'Polo Vincenzo Sneakers voor een goede (actie)prijs

Prima toegankelijke webshop. Bestelproces en levering ook vlot en goed. Mooie model en kleur sneakers. Tegenvaller: De vieze zolen wezen erop dat er al op gelopen was (en niet slechts een paar meter in de winkel of zo). Omdat het bovenwerk er verder netjes en schoon uitzag, besloot ik de schoenen niet te retourneren.

Top kwaliteit en scherp prijs

Snel leveren top kwaliteit mooi prijsje

Snel bezorgd

Product kwam overeen met de getoonde afbeeldingen

1ste bestelling is goed ingepakt en snel verzonden

Vragen inschrijven

Ik heb op zich een goede ervaring met de levering. Helaas heb ik na m’n bestelling pas een account aan gemaakt. De koppeling tussen dezelfde mails is helaas niet gebeurd. Waardoor ik de punten niet op m’n account heb staan. Hoe zou dit wel kunnen.

Bar slecht

Bestelling van week geleden is er nog niet. Beoordeling is dus ook niet verder te maken. Communicatie met verzender is niet mogelijk en we horen niks terug. .

Supersnelgoedkoop

Winkel al langer bij Pluto en eigenlijk top. Ruime keuze en heel goedkoop. Zelfs een retour/ruil vanwege te klein, snel afgehandeld. Blijf hier komen dus. Aanrader

Super professioneel

Aankoop was heerlijk en pakketje wordt op beloofde tikt opgestuurd

Snelle levering, goede prijs

Goede prijs voor één goed product

Goed en snel geleverd!

Heerlijke schoenen

Kwaliteit uitstekend als verwacht!

Kwaliteit uitstekend als verwacht!

Prima webshop

Voor de eerste keer besteld en van alles op de hoogte gehouden en het is goed bevallen. Heb nu twee mooie adidas trainingsbroeken die ik met veel plezier draag.

Goede aanbiedingen en snelle levering

Prettige manier van kennis maken met Plutosport. Hele snelle levering van sportschoenen en ook nog de goedkoopste van Nederland

Snelle levering!

Ik kocht een polo voor mijn vriend en die volgende dag kon ik hem al geven! Hij zag er ook nog is goed uit!

Snelle verzending binnen 24 uur

Prachtige kleding met fantastische aanbiedingen

Positieve ervaring

Snelle levering, goede prijs - kwaliteitverhouding!

Perfecte ruilservice

Ik had een item gekregen op mijn verjaardag waarvan de maat niet goed bleek. Via de klantenservice van Pluto kon ik dit gemakkelijk ruilen én naar een ander - mijn eigen - adres laten sturen. Perfect dus. Het nieuwe item zit perfect en ben ik super blij mee.

duidelijke site,snelle levering

Altijd goede artikelen.

Een tube tennisballen gekocht. Ik kon ze snel ophalen in de winkel. Nog niet gebruikt, maar ik heb ze al vaker gehad en vind ze fijn om mee te spelen.

Fijne webwinkel

Al jaren klant. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Begonnen met sportuitrusting (hardloper). Inmiddels koop ik ook vrijetijdskleding. Mooie Gant en Marco Polo lange mouw voor een prima prijs!

Makkelijke webshop met goede prijzen

Webshop is overzichtelijk, prijzen zijn goed en verzenden snel. Minimale bestelbedrag vind ik wat hoog

Er is altijd wel een mooie aanbieding voor wat je nodig hebt

Als ik op sport/lifestyle gebied iets nodig heb voor mezelf of de kinderen, kijk ik altijd eerst op plutosport.nl Vaak vind ik het daar en meestal met een mooie aanbieding.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar