Makkelijk, gunstig prijs en snel

Het bestellen ging erg gemakkelijk doordat je op product kan selecteren. De prijs is zeer gunstig en goedkoop. De levering is ook volgens de informatie op de site.

besteld en gauw in huis alleen een beetje rommelig verpakt

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Hele snelle levering en prettig contact.

Goede service , snelle levering!

Makkelijke bestelprocedure. Retourneren makkelijk en geen probleem. Goede kwaliteit van de producten

Mooie kwaliteit en goed model voor yoga

Mooie kwaliteit en kleur. Ideale pasvorm voor yoga. Ik had de longsleeve in maat m, en die paste me goed. Maat m/l bij dit shirt valt mij te ruim, daarom terug gestuurd.

Mooi trainingspak!

Trainingspak is van goede kwaliteit. Maat valt niet groot, dus blij dat ik maat groter besteld heb.

Snelle levering zonder problemen

Voetbalschoenen en handschoenen besteld. Snel geleverd. Ik heb alleen mijn bedenkingen over de maatomschrijving van de handschoenen: maat 3 (4-6 jaar) bleek veel te groot voor mijn dochter van 5. Denk dat het nog zeker twee jaar duurt voor ze ze echt past. Zelfs in maat 2 (2-3 jaar) had ze ruimte over. Verder kwalitatief wel prima handschoenen.

Snelle service en goede kwaliteit artikelen

Duidelijke website, goede kwaliteit artikelen en snelle service

Verkeerde product ontvangen

Een beanie besteld en een sporttas gekregen ben er dus niet zo blij mee.

Zeer goe

We harden artikel gekregen maar dit zeker goed op gelost. Plutosport zeker aanrader

Ruime keus met de juiste kwaliteit voor een goeie prijs!!

Zoals gewoonlijk ruime keus voor de juiste prijs. 'S avonds besteld volgende dag in huis.

Leuke sportieve spullen die zeer snel jouw kant in komen tegen een leuke prijs

De bestelling was in een keer in orde ! snelle levering en mooie spullen van goede merken.

Stipte levering en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en perfect pas

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen is het geleverd. Producten zijn van hele goede kwaliteit.

plutosport kijken bestellen krijgen.

plutosport bevalt super spullen altijd snel in huis .

goed en snel

Grote keus . Goede spullen en snel geleverd . ook goed op de hoogte gehouden . Goed prijzen . Kan niet anders dan 5 sterren geven .

Zeer tevreden.

Snelle levering en keurig ontvangen.

Super snelle levering

Ik bestel hier de volgende keer weer . Dik tevreden met mijn aankoop.

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie aanbieding en de spullen die ik heb besteld voldoen aan mijn verwachtingen. Zal er zeker weer bestellen. En ja je betaald wel verzendkosten maar in deze tijden snap ik dat ook wel.

Super sloffen!! Nooit meer koude voeten

Het vorige paar heb ik 3 seizoenen gedragen. Nu waren ze echt op, want ik loop er dagelijks op, binnen en rond het huis. Omgerekend zijn ze dan niet echt duur maar dus wel heel duurzaam! Ik heb nu 3 paar besteld want mijn dochters wilde ook een paar! Echt heerlijk warme sloffen!!!

Helemaal niets ontvangen

Al dagen wacht ik op een Pakketje en het komt maar niet. Elke dag staat er dat het geleverd wordt en dan einde vd dag staat er weer opeens fout in sorteer centrum het wordt opnieuw verwerkt. Super jammer, het is een sint cadeautje maar vrees dat het niet aan komt.

Probleem met een van de mutsen meteen goed geholpen en begrip Probleem opgelost

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Bestelen en bezorging zijn goed en overzichtelijk en de kleding is van een goede kwaliteit

Geerweg 46

2461 EB Ter aar