Tot nu toe klote!!

Ik wacht nog steeds op mijn pakket. Ik vind het schandalig dat ik al bijna een week aan het wachten ben!!

Mooi dik jasje

Lekkere stof. Mooie kleur. Mouwen vallen wel wat wijd.

Fantastische service.

Na een beschadiging in eerste koop kon ik gelijk nieuwe sportschoenen kopen en kreeg de tweede keer de porto kosten keurig retour op mijn rekening. Niets dan lof over de service.

Snelle levering voor goede prijs

Zelfs tijdens black friday binnen een dag bezorgd! Echt top! Makkelijke site waar je voor ieder wat wils kan kopen

Ruime collectie met scherpe prijzen

Goede producten, snelle bezorging en mocht er een probleem zijn dan lost de klantenservice het netjes op.

Goede prijs, snel geleverd! Mooi product!

Goede prijs, snel geleverd. Mooi product! Jas is volgens verwachting.

Goede kwaliteit, snelle service!

Ik had dit traininspak besteld alleen bleek het een maatje te klein te zijn… Gelukkig had Plutosport een nieuwe gestuurd gelijk een dag later binnen!! Bedankt voor de service

Heel mooie truien

Truien besteld met een mooie korting. Vallen prima op maat en heerlijk materiaal. Heel tevreden!

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit

Een erg mooi vest, van hele goede kwaliteit en binnen 1 dag geleverd, ondanks de drukte bij de post. Dus ik ben dik tevreden.

Goede service en snel geleverd

Mooi artikel en zoals beschreven is het ook echt

Vallen klein

Mooie schoenen, helaas vallen de schoenen erg klein. Daardoor heb ik ze terug moeten sturen

Fijne winkel, snelle levering.

Mijn bestelling was 1 maat te klein. De volgende dag retour gedaan en vervolgens de volgende dag de juiste maat ontvangen.

Place to be!!

Hele fijne webshop! Alles is te vinden wat je zoekt voor kwaliteit prijs service assortiment en meer..... Snelle bezorging! Zeker een aanrader en ik kom zeker nog terug voor mooie items.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ruime keuze in schoenen. Makkelijk besteld en vlot geleverd. Goede communicatie over de bestelling.

Prima! Makkelijk te bestellen, snelle service en goede producten.

Goede kwaliteit broeken. Overzichtelijke site en snelle levering

Geweldig!

Mooie artikelen, super snelle service mooi verpakt, kortom super service

Helemaal top!

Bestellen en ophalen gaat makkelijk en snel. Retourneren gaat ook heel makkelijk. Klantvriendelijkheid is zeer goed!

Snelle levering ondanks black friday

Goede en snelle levering!

Hele snelle verzending en vaak goede aanbiedingen. Ook fijn dat je nog items gratis retour kan versturen. Ik snap het bezwaar voor het milieu met retourzendingen, maar vaak weet je gewoon niet hoe een bepaald merk valt (zeker niet met het enorme assortiment van deze webwinkel). Bij Plutosport is dit allemaal geen probleem. Momenteel mijn favoriete winkel om sportkleding te kopen.

Héérlijke sloffen

Héérlijke sloffen

Geweldige service En de schoenen van super Erg blij

Top, leveren op tijd wat je bestelt

Vandaag besteld, morgen in huis...als dat is wat je wil, hier bestellen!!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar