Bestellen, ontvangen en ervan genieten. 3xtop

, ontvangen en ervan genieten. 3xtop

Mooi kwalitateit jasje super dun zag wat dikker uit op de foto wou dit tussen jasje combineren met trui in de winter is het jasje iets te dun voor maar voor de lente toppppp

goede kwaliteit en snelle levering

Al diverse keren bestellingen geplaatst. Vanuit je luie stoel alles op je gemak bekijken. De overzichtelijkheid in diversiteit in life- en sportstyling. Vlotte, correcte en prettige bezorg - en afhaalservice.

Goed geregeld

Mooie site en snelle afhandeling met een super spaar systeem

Prima webshop snelle levering

Ik kon Plutosport al van vroeger toen er nog fysieke winkels waren. Plutosport is een prima webshop met scherpe prijzen en snelle levering, wat jammer is is dat je verzend kosten moet betalen.

Warm, zacht en comfortabel

Maatje groter besteld en passen goed.

Snelle levering !

Super warme jas en top kwaliteit! Ook pasvorm perfect kan de jas aanbevelen.

Prima produkt

Past perfect, goede ondersteuning en sterke stof. Een aanrader!

Informatie zeer helder, uitstekende prijs voor een top product wat snel is geleverd!

Mooie spullen, goede prijs en fijne service!

Met regelmaat bestel ik producten bij Plutosport. Ze hebben een groot assortiment, mooie spullen en een prijs om blij van te worden.

Supersnelle verzending!

Het product kende ik al, maar met name zeer tevreden over de snell verzending.

super

Mooi shirt besteld, viel top! Goede service.

Snelle levering en makkelijk en overzichtelijk bestellen

Altijd snelle levering

snel, makkelijk en goede prijzen

Super tevreden met onze artikelen.

Very good service

Good service and good quality

Snelle levering tegen een competitieve prijs

Snel geleverd!

Helemaal perfect

De broek en het shirt zitten goed.

Alles snel geregeld! Kan niet beter!

Snel & goed

Mijn favoriete website voor sportkleding! Groot aanbod tegen mooie prijzen en het wordt razendsnel geleverd. Top dus.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Snelle aflevering: vandaag besteld en morgen in huis!

Goed, goed, goed

Goede produkten Goede bereikbaarheid en verwerking van website Goede en keurige levering

Prettig winkelen snel bezorgd

Voor het eerst wat bij plutosport besteld maar niet voor het laatst ben zeer tevreden

Bestelling stond snel klaar. Als enig min puntje is de opmerking bij de mannen Warmbat Earlwood pantoffels die ik kocht: de maat is echt je schoenmaat en niet zoals Pluto schrijft 1 maat groter. Hierdoor moesten we 2x rijden om ze om te ruilen.

prima hoor

levering volgens afspraak; prijstechnisch ook voldoende

Geerweg 46

2461 EB Ter aar