Snel geleverd, schoen helemaal als verwacht.

De schoenen zijn de volgende dag al geleverd. Ze zijn precies wat ik had verwacht

Slecht maar licht niet aan plutosport

Ik heb me pakketje afgelopen zondag besteld zou het dinsdag bezorgd krijgen maar het me pakketje is zoek geraakt er loopt nu een onderzoek naar me pakketje

Gemakkelijk en snel besteld en bezorgd.

Bestelling verliep makkelijk, bezorging ook zeer snel. Geen problemen gehad tijdens het bestelproces.

Zeer fijn

Snelle verzending, producten van goede kwaliteit.

Snelle service en artikelen zijn goed van kwaliteit.

Snelle service en goede kwaliteit artikelen.

Grandioos

Zeer snelle levering en product exact zoals beschreven

Mooie spullen en precies zoals verwacht

Op tijd geleverd en mooie kleding, super zoals altijd

Fijn lekker snel on huis

Cargo broek besteld, en was al heel snel in huis, met ruime keuze van levertijden. Prijs-kwaliteitverhouding is goed, en de broek voldoet aan de beschrijving.

heel netjes

heel goed

Super leuk shirt met de perfecte maat en service

Super leuk shirt met de perfecte maat en service

Goede kwaliteit

De Tenson vesten gebruikt mijn man al vele jaren. Hij wil geen andere en zorgt altijd dat hij ze in verschillende kleuren heeft. Ze dragen fijn en zien er goed uit.

Fijne schoentjes!

Stevige schoentjes met een zachte zool

Redelijk

Jammer dat de Boss evolution boxer brief een paar dagen later nog goedkoper werden en de verzendkosten zijn redelijk hoog. Plus punten ; fijne boxers en snelle levering .

Schaatsen gekocht en paar keer gebruikt. Gingen na dik half jaar stuk. Mocht ze omruilen. Prima opgelost door klantenservice. Echt super bedankt.

Mooi product en snelle levering

De SuperDry Pufferjas die ik had besteld, was exact zoals ik hem had verwacht aan de hand van de foto's op de website. De jas is heerlijk warm en de maat XL is perfect voor mijn lichaamsbouw (lengte 1.74cm en borstomvang 112cm) De ritsen aan de zijkant van de jas, zorgen ervoor, dat mijn spullen veilig in mijn bezit blijven. De binnenzak is prima breed en diep voor overige spullen die ik erin bewaar. De levering was ook uitstekend. Heel snel geleverd en daar was ik zeer dankbaar voor aangezien ik hem snel in huis wilde hebben.

Super snelle levering en goeie omschrijving waardoor alles perfect was.

Zeker voor herhaling

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede site, duidelijk en makkelijk bestellen, levering is ook heel snel, top!

Goede en snelle levering

Goede ruimte sporttas

Met een ruim schoenenvak

Prima shopervaring zoals altijd

Artikelen kwamen snel en alles was zoals beschreven

Snelle levering en goede producten

Snelle levering met het juiste product. Top

Top product . Zit perfect . Aanrader.

Topaanbod en lage prijs, snelle levering, omruilen makkelijker dan waar ook

Bij Plutosport vind ik altijd producten die óf bijna niet meer ergens anders te krijgen zijn, of echt heel veel goedkoper, of beide zelfs. Er wordt heel snel geleverd, inderdaad altijd gewoon de dag erna, communicatie erover is duidelijk. Omruilen naar andere maat bv is supermakkelijk. Klik aan dat je wilt ruilen, welke maat, stuur het origineel terug en hup volgende dag weer de goede maat in huis.

Altijd snel geleverd en goede service

Geerweg 46

2461 EB Ter aar