Trainingspak

Mooie trainingspak voor mannen,sluit mooi aan bij de enkels en pols. Ik raad iedereen wel aan om een maat groter te nemen...

Super schoenen, super snelle service!

Prima snel, in de avond besteld volgende dag al in huis. Mooie schoenen, goede service helemaal top !

Shopping like online-shopping should be.

Hier al veel besteld. Waarom? Site is overzichtelijk, snel, uitgebreid en... De prijzen zijn goed. Redelijk uniek is de retourservice waarbij het artikel in de maat groter of kleiner naar keuze al onderweg is tijdens het terugsturen vd verkeerde maat. Dàt is wat je wil, geen gezeur gwn snel een andere maat ontvangen! Keep up the good work en big credits van deze tevreden vast klant.

Zeer snel levering

Op zondag besteld en de volgende dag al in huis .top service!!

Snelle en fijne service

Bestelling lag onwijs snel klaar om opgehaald te worden. Ik had nog een vraag en deze werd snel en duidelijk beantwoord. Fijne online winkel.

Makkelijke site, niet duur ennsnel geleverd. Tot een volgende keer.

Geweldig snelle levering, mooie aanbiedingen, scherp geprijsd

Al jaren een vertrouwde leverancier

Pluto levert netjes op tijd, heeft een goed assortiment en is een no nonsens bedrijf.

Fijne schoenen

Fijne schoenen en vallen goed op maat!

Goede ervaring, snelle levering, goede kwaliteit

Goed, prima webwinkel

Prima omschreven product.snel geleverd!, ik zal hier zeker nog eens wat bestellen

Mooie jas, snelle service

De jas is precies zoals omschreven en heeft een goede pasvorm. Ben er blij mee!

Lekker warm

Ik ga zwz de thermo trui ook kopen

Zeer snelle en correcte levering kan niet anders zeggen dan chapeau

Snel service

Fine winkel veel keuze mogelijkheden Is aan te raden voor iedereen Ik ben er blij mee

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer tevreden.

Kon de schoenen als snel ophalen, top!

Goede en snelle levering

De bestelde spullen zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit

Fantastische schoen

Hele fijne en mooie schoen!

Heel snelle levering, maar product is niet hetzelfde als op de foto

Jas besteld op vrijdagavond, zaterdag al geleverd. De jas is wel niet die van op de foto, de zakken zijn anders. Dat zou niet mogen.

Heel fijn pak

Zit erg lekker

Snelle verzending, goede produkten.

Prettig en betrouwbaar.

Goede webshop. Betrouwbaar en komt beloftes na. Eenvoudig bestellen.

Alles prima geregeld.

Snelle levering,retour en andere dag al de nieuwe levering. Product geheel naar wens.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar