Betrouwbare service, snelle levering

Altijd een snelle levering, goede verwerking en fijne aanbiedingen!

Super service - top tas!

Snelle service, vriendelijk & erg oplossingsgericht. Zeker aan te raden

Snelle levering. Duidelijke site. Hele mooie schoenen

Niet geleverd ondanks een mail bezorgd in brievenbus

Na melding in mail, bezorgd in brievenbus door DHL niets aangetroffen. Ik heb inmiddels meerdere mail naar jullie gestuurd en vind deze gang van zaken ronduit schandalig. Wel betalen maar niks leveren en dan een mail sturen of ik wil delen of ik tevreden ben. Ik zie liever een nieuwe trui gestuurd voor mijn betaalde geld. Marcel

Snelle levering voor mooie prijs

zeer tevreden over aankoop en snellelevering.

Superfijn! Eindelijk een bitje wat meteen goed zit

Positief

Alles verliep voorspoedig, het bestellen, het op de hoogte houden wanneer het artikel geleverd zou worden en de levering zelf. Helaas is het artikel te groot, dat ik het terug moet sturen.

Mooie trui!

Mooie kleur trui, van degelijke kwaliteit.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik zocht nieuwe sweaters en sportkleding. Bij Plutosport vond ik al snel wat ik wilde aanschaffen. Door de snelle verzending had ik de artikelen een dag later al in huis.

Goed geholpen

Goed , keurig en snel geregeld

Snelle levering.

Fijne thermo, valt wel klein

Top thermo, sluit goed aan en is vrij lang wat voor mij erg fijn is. Wel kan ik me voorstellen dat dit niet voor iedereen ideaal is. Verder zou ik zeker een maat groter bestellen (ik bestel normaal M en heb van deze een L).

snelle levering en een prima aankoop

prima aankoop (jas) tegen een goede prijs en de levering was snel.

Mooie echt warme jas

Helemaal goed

Schoenen besteld.DHL zei dat ze geleverd waren maar niet ontvangen. Plutosport gemaild en de volgende dag andere schoenen geleverd. Goede service

Supermooie jas.

1 maat te klein besteld. Direct geruild en binnen een dag was de grotere jas al binnen

Goede prijs kwaliteits verhouding en op maat.

Mijn zoon is er blij mee. Gebruikt het als buitenjas voor de buitenactiviteiten. Hij is aankomend gymdocent.

Overzichtelijke site, groot assortiment en snelle levering

Dik tevreden!

Ondanks dat ik nogal laat bestelde is mijn bestelling de volgende dag geleverd. Blij mee!

Helemaal naar wens

Alles klopt zoals afgesproken, het product en aflevering volgens afspraak geleverd

Snel geleverd en een goede prijs! Bestel hier regelmatig omdat prijs kwaliteit altijd goed is.

Snelle en correcte levering.

Fijne en snelle verzending

Snelle verzending, spullen netjes verpakt

Snel bezorgt

Meerdere keren besteld. Altijd juist en snel bezorgd

Geerweg 46

2461 EB Ter aar