Top, zowel de levering als de schoenen.

Mooie handschoenen

Fijne warme handschoenen Alleen vallen ze erg klein uit.

Prachtige trui

Mooie trui van Cavellero gekocht. Goeie kwaliteit en netjes geprijsd. Maat L valt zeker niet ruim maar past precies. Leuke acties bij Plutosport, ik wacht weer op de volgende.

Mooie uggs

Perfect zoals op de foto

Goede prijs

Goede prijs kwaliteitverhoudingen met een snelle service.

Snelle levering, juiste producten

Snelle levering, juiste producten

mooie spullen, leuke prijs, snel in huis

mooie spullen voor onze zoons, ondergoed, sportkleding, sokken etc. Betrouwbaar en goed.

Enorme snelle bezorging, nu nog wachten op het geretourneerde artikel of dit snel wordt afgehandeld?

Polo shirts zitten perfect , Goeie kwaliteit .

Ruilen is niet zo handig

Helaas vallen de schoenen kleiner uit en moeten ze geruild worden. Het retour pakket gelijk klaargemaakt en ingeleverd bij DHL. Ik wacht nu al meerdere dagen op een reactie vanuit Plutosport hoe nu verder.

Ziet er goed uit. Mooi materiaal gebruikt

Helaas is de rugzijde tegenover de voorkant te breed waardoor het niet mooi passend is

Snelle levering, goede prijs

Had snel een kado nodig voor de dag erna. Om 20:00 besteld en netjes voor de middag lag het kado klaar op het afhaalpunt. Top!

Mooie sweaters voor een mooie prijs

Sweaters van adidas zijn mooi van kwaliteit en passen goed.

Ik had het snel binnen met korting!

Ik ben tevreden. Ik had wat truien gekocht van cavallaro, had ze de volgende dag en er was een mooie aanbieding. 10 punten

Jaren tevreden klant

Altijd snelle en juiste levering. Ruim assortiment. Zelfs keer pakket kwijt. Helpdesk regelt het.

Supersnel geleverd!

Mijn zoon bedacht op donderdagavond dat hij op zaterdag tijdens zijn voetbalwedstrijd graag handschoenen wilde dragen. Op Plutosport.nl vond hij een paar die de dag erna geleverd zouden worden. Heel handig: een maattabel en meetinstructies op de site. Keurig op de hoogte gehouden van het proces en inderdaad de dag erna geleverd. En de handschoenen passen perfect!

Schoen loopt heerlijk

Heb inderdaad de schoenen een halve maar groter besteld. Normaal heb ik 44 2/3 van Adidas. Nu de maar opvolgend besteld en schoenen zitten heerlijk! Goede steun! Eerste wandeling van 9km zonder problemen mee gewandeld

Leuke spullen voor een prima prijs

Bestelling keurig en zeer snel ontvangen!

Erg blij met de nieuwe schoenen én tas. S avonds laat besteld en de volgende dag ook echt in huis, top!

Omruiling

Ik heb het badpak ter omruiling teruggestuurd en heb verder niets meer gehoord ik wacht op een maat groter en hopelijk komt het in orde

Snelle verzending, goede kwaliteit en goede prijzen. Top winkel

Duidelijke omschrijving

Product was zoals omschreven, snelle levering en duidelijke updates over de email

Snelle levering en goede omschrijving

De foto's vanaf de website staan in lijn met de werkelijkheid. Levering super snel gegaan

Snel en goed geleverd

Netjes en snel geleverd allemaal

Snel geleverd tegen nette prijzen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar