Snel besteld, snel en netjes geleverd. Duidelijke communicatie over bestelstatus. Dus prima.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Ik koop regelmatig bij pluto. Goede kwaliteit en wanneer ik iets retour stuur, geen probleem

Zitten goed

Zitten goed, prima schoen Precies zoals de foto's

S'avonds om 19.30u een Tommy Hilfiger sweather besteld en de volgende dag om 12.30u. in huis!! Super service!

Mooie hoodie

Bestellingen worden altijd snel geleverd. Kwaliteit van de geleverde producten is prima.

Ik ben goed geholpen met juiste regenpak te bestellen, en heb de te grote maat kosteloos kunnen retourneren.

Goede service. Goed product. Snel gekregen. Ze hadden per ongeluk mijn oude adres opgeslagen, en dat heb ik niet gezien. Maar blijkbaar zijn de nieuwe bewoners heel aardig. Gelukkig. Rerourservice niet gebruikt, dus daar kan ik niks over zeggen

Goed product

Prijs kwaliteit van bestelde producten uitstekend

Kan niet beter!

Zowel snelheid van levering al kontakt met klanten service 100% geweldig! Super tevreden. Een aanrader!

Prima service!

Letterlijk uit mijn slof geschoten en nieuwe Warmbats bij Pluto besteld. Dezelfde avond, met de snelle verzendservice, weer warme voeten. Warmbat sloffen zijn een absolute aanrader voor de komende winter!!!

Snelle en goede service

Voor de kleinkinderen sporttassen gekocht waarbij ik ook vragen had. Zowel de vragen als levering snel en correct verzorgd. Ook de tassen bevallen goed.

Onze bestelling was erg snel binnen. Keurig verpakt. Goed product

Alles top geregeld

Goede ervaring met mijn aankoop Heel tevreden

Mooi trainingsjack

Mooi Adidas trainingsjack van kwaliteit voor een prima prijs!

Mooie schoenen

Vallen op maat en de kleur ziet er super mooi uit !!

Prima service correcte afhandeling

Aankoop via de website. Duidelijk en overzichtelijk. Deze bestelling pas om 1 minuut voor 10 kunnen bevestigen. Geen enkel Probleem volgende dag keurig bezorgd. Geen enkele twijfel, volgende aankoop zeker weer bij Plutosport.nl

Goede service, kwaliteit en tevredenheid

Mijn ervaring is dat ik een goede service en de aangekochte artikelen volledig aan de verwachtingen voldoen. De kwaliteit is zeer goed. De service en advies is zeer goed! Zeker aan iedereen aan te raden.

Geweldige heerlijke schoen

Ik ben sinds kort helemaal weg van skechers. Ik heb er een aantal in huis. Maar deze is super comfortable en warm voor de winter. Het ziet er sportief en stoer uit. Mooie uitstraling en het loopt heerlijk.

Ik vind het super fijn dat mijn pakketje al de volgende dag binnenkwam. Helaas wist ik niet van te voren dat de schoenen groter vallen en je daarom het beste een maatje kleiner kan bestellen. Ondanks dat een hele fijne ervaring!

Super snelle levering

Ook al hoeft dat voor mij niet per se, het was een super snelle levering en de omschrijvingen klopten helemaal.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer pakketje komt

Omruilen schoenen snel en efficient

Twee paar schoenen voor mijn dochters besteld die beiden toch een maat te klein waren. Omruilverzoek ingediend (gratis omruilen) en het nieuwe pakket was zo snel binnen dat ik mij bijna niet voor kan stellen dat het teruggestuurde pakket al verwerkt was. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Top.

19u besteld volgende dag in huis!

Ruime keuze, perfecte afwikkeling van bestelling. Een internetbedrijf zoals het hoort!

Prima spullen voor een mooie prijs

Fijne hoodie en sneakers gekocht. Prima prijs en super snelle levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar