Helemaal top

Altijd goede producten

Alles helemaal prima

Alles helemaal prima

Product zoals gehoopt en verwacht

Goed zichtbaar, fijne pasvorm en snel ontvangen. Heel blij mee. Wel wat hoge verzendkosten.

Het zal waarschijnlijk niet aan jullie liggen maar ik heb het nog steeds niet ontvangen.

DHL schijnt al 3x langs geweest te zijn en ik ben al die keren thuis geweest maar helaas nog niks ontvangen.

Snelle, vriendelijke topservice!

Bestellen gaat simpel, levering al binnen 1 dag. Na ontvangst een gat ontdekt in de bestelling. Klantenservice een bericht gestuurd en dezelfde dag nog perfect opgelost met oog voor duurzaamheid en het milieu! Chapeau voor een bedrijf dat zich hiervan bewust is en ernaar handelt zonder de klanttevredenheid te beïnvloeden!

Snelle levering,mooie kleding met een mooi prijsje. Retourneren ook snel geregeld. Blij met plutosport

Prima ervaring

De Skechers waren hier het meest voordelig en ze zijn snel verzonden. Over de status van de bestelling werd ook duidelijk gecommuniceerd. Puntensysteem werkt ook fijn.

Prima ervaring

Mooie keus qua kleding van diverse merken, snelle afhandeling en vwb bezorging mogelijkheid tot kiezen voor afhaalpunt. Precies wat in deze tijd handig is.

Snel in huis goede zaak

Mooie sweater

Mooie sweater snel geleverd

Top! Klacht naar 100% tevredenheid opgelost.

We hadden een klacht en deze naar 100% tevredenheid opgelost. Bedank Plutosport.

Snelle levering, uitgebreide keuze

Veel keuze op de site, niet alleen sportkleding Goed geslaagd en snel, netjes geleverd

Vlot geleverd en top schoenen

Schoenen zijn comfortabel en mooi afgewerkt. Tevreden!

Erg goed

Prima service, sneller dan gedacht

Degelijke mooie ruime tas

Mooie degelijke tas. Kwalitatief goede ruime tas. Snel in huis en voor mooie prihs..

Een fijne ervaring zonder zorgen

Product zoeken en vinden is erg goed met een breed aanbod om uit te kiezen. Bestelproces makkelijk, betalingsopties compleet en een snelle levering. Prijzen zijn concurrerend en in mijn geval zelf erg scherp!

Giga aanbod voor zeer vriendelijke prijs.

Kwaliteits artikelen met zeer scherpe aktie's.

ik bestel regelmatig, dat zegt wel genoeg

Snelle levering, goed verpakt produkt altijd in goede staat, Terugsturen geen probleem. Fijne bestel site

Top kwaliteit en snelle levering

Heerlijke trui voor de wintermaanden en goede kwaliteit.

They canceled the delivery

They canceled the delivery

Marjolein

Fijne site met snelle levering en ruime keuze

Lekker shirt

Fijn om in te sporten

Snelle service, goede kwaliteit.

Skechers stand on air gekocht, mooie pasvorm, stevige hak en flexibele neus, goedgekeurd door mijn podologe. Frisse kleurtjes!

Geweldige schoen

Precies zoals omschreven op de website. Loopt erg goed. Hele mooie prijs en supersnelle levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar