Goede en snelle service, artikel zit als gegoten

Snel, keurig verpakt en vriendelijke communicatie.

Voor onze kleinzoon wilde ik een sporttas bestellen. Omdat deze bestelling waarschijnlijk een van de weinige keren is dat ik zoiets bestel, wilde ik geen account aanmaken. Bij Pluto is dat nu helaas nog niet mogelijk, maar de vriendelijke dame beloofde mijn account meteen na de verzending te verwijderen. Dat noem ik klantvriendelijkheid. Product kwam ook in uitstekende staat aan.

Super Service

Super boots en super snel geleverd

Betrouwbaar en snelle bezorging

2 paar sneakers gekocht De volgende dag ontvangen Ook het retour sturen v een paar ging zeer vlot

Erg fijne winterjas voor weinig geld

Op zoek naar een winterjas kom ik normaal bij de bekende buitensport zaken. Hier stond een mooie Jack Wolfskin jack, niet te dik, goed ademend. Had hem bijna besteld tot ik de jas ook bij Plutosport zag, €150 goedkoper dan elders met dezelfde eigenschappen. Normaal kopen we sportschoenen / kleding vaak bij Plutosport, maar nu check ik voor andere kleding dus ook even. Ben zeer tevreden.

Uiteindelijk een top-levering

Mijn pakketjes werden niet bezorgd op het afgesproken tijdstip. Maar met de geweldige klantenservice van PlutoSport kwam het binnen een paar dagen toch in orde. Geld terug, nieuwe bestelling (met een korting) gedaan en vervolgens kleding wel op tijd in huis. Waarschijnlijk gewoon pech door de pakketservice, maar een heel fijne oplossing vanuit Plutosport. Gelukkig paste alle bestelde kleding, die van topkwaliteit is. Dus voor herhaling vatbaar!

Goede kleding voor een goede prijs

Mooie kleding voor een goede prijs en snel bezorgd

Snelle levering prima product

Na bestelling dag erna al in huis. Fijne joggingbroeken voor een redelijke prijs.

super, tevreden zoals altijd

Heel tevreden van de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten! ik ben fan

Uitstekende web winkel

Goeie acties, leuke artikelen en een snelle levering!

Hele fijne winkel

S'morgens besteld. S'middags ligt het klaar bij het afhaal punt.

Levering gedaan als op website is aangegeven. Prima, snel....

Snel bezorgd.

Broeken pasten perfect en goede kwaliteit. En een snelle levering erg fijn.

Op tijd geleverd

Besteld en afspraken nagekomen

Hoge kwaliteit kleding! Deze adidas trui is een aanrader!

Deze adidas zit heerlijk! Is lekker warm door de fleece wat in de trui zit verwerkt. Mooi model trui! Ik raad deze adidas trui aan!!

Binnen een dag binnen

Bestellen gaat makkelijk en ik ontving een paar uur later al de mededeling dat mijn bestelling ingepakt was en de volgende dag bezorgd zou worden

Tevreden

Weer naar tevredenheid geshopt bij Pluto. Product zoals op de site. Netjes geleverd

Leuke schoenen

Mooie schoenen

Super snel en correct geleverd

Product zo als omschreven

Altijd goede ervaring bij Plutosport

Nette prijs, fijne schoen, heeeel snel geleverd

Nog niet eerder meegemaakt dat een levering ook echt werkelijk de volgende dag binnen was. Plutosport maakt dat toch echt waar. Prijs van de schoenen was ook super! Hier ga ik vaker bestellen

Goede ervaring

Snelle en goede levering van het product

Super goede service

Goede overzichtelijke website en snelle levering.

Fijne zaak!

Producten werden snel geleverd, dezelfde dag nog aangemeld dat ik het wilde ruilen voor een maatje kleiner en ook dat werd de dag erna al geleverd. Prima service!

Snelle goede service

Alles wat je bij hen besteld word de volgende dag al geleverd. Site bied ruime keuze uit mooie merken.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar