Duidelijke site

Alles is goed omschreven en makkelijk te vinden. Goede prijs, voor een goede kwaliteit.

Snelle verzending, producten precies zoals op de foto!

Snelle en correcte levering!

Prima extra lange shirts en uitstekende voetbalsokken voor een nette prijs. De artikelen werden snel bezorgd.

Snelle levering, goede service en top kwaliteit

Alles is zeer goed geregeld

Alles is zeer goed geregeld en ben erg blij met mijn nieuwe loopschoenen

Ons zoontje is erg blij met zijn mooie worker broek! Hij was ook supersnel binnen, nadat we heb online besteld hadden

Erg goed

Voor de eerste keer hier besteld en zeer tevreden. Werd vlot bezorgd en de hoedies waren van uitstekende kwaliteit. Aan te raden en zal zeker hier vaker bestellen!

Goeie ballen

Goeie ballen en een snelle service

Met vakbond korting nog goedkoper.

Snelle levering van fijne goed beschreven hardloop schoen.

Ik ben er tevreden er mee

De regenjas heel erg mooi het past me heel goed

Goede prijzen, ruime keuze

ik ben blij met plutosport.nl

goede ervaring met snelle bezorging en mooie artikelen. fijn om hier te winkelen met goede prijzen

Goede website veel keuze en snelle levering

Snelle levering, veel keuze

Super snel en top kwaliteit

Nieuwe schoenen besteld en de volgende dag al binnen.

Retourneren onhandig

Snel bezorgd, nette schoenen, echter pasten niet. Zat een etiket bij, maar dat bleek geen retour, maar een bestel etiket. Onhandig. Daarom 2*

Snelle levering vriendelijk

Sketchers gekocht zitten heerlijk snel geleverd vriendelijk geholpen en goedkoop . Aan te raden. Top

Schoenen snel geleverd, volgende dag al in huis. Retour sturen makkelijk . achteraf betalen helemaal top!

snelle levering, prima kwaliteit

Fijn bedrijf met vaak leuke aanbiedingen. Ik ben heel blij met de kwaliteit van de producten. Helaas niet altijd de goede maat en verzendkosten. Maar goed, je kan ook niet alles hebben.

Gewoon top

Ruime keuze, bestellen gaat makkelijk supersnelle levering, netjes verpakt.

Snel geleverd, helaas was het pakket wel open maar gelukkig compleet..

Goed product voor een lagere prijs

Ik heb de Asics Nimbus 25 gekocht via Plutosport. Deze kunnen kopen voor een behoorlijk lagere prijs. Kwaliteit van de renschoenen is uitstekend. Erg tevreden en meteen rensokken kunnen meebestellen voor ook een lage prijs.

Goede ervaring

Pluto sport is een goede webwinkel met een nog betere helpdesk, die graag meedenken en alles goed in de gaten houden!

Prima spul wat ze verkopen

Snelle levering.

Geerweg 46