Retour verkeerd begrepen

Retour meldig verkeerd begrepen Na telefonisch contact duidelijkheid gekregen en de nieuwe maat jas is onderweg Top

Betrouwbaar

Mooie, fijne sportschoen voor een hele mooie prijs. Mijn dochter is er heel blij mee. Snelle levering. In 1e instantie niet de juiste maat besteld. Retour gestuurd en een maatje groter besteld. Wederom snelle levering

snelle jelle

vandaag besteld, morgen in huid, super snel geleverd en goede communicatie van begin tot eind, dikke 10

Goede en snelle service

Mijn badpak haf al binnen 8 maanden slijtageplekken.. Helaas viel dit buiten de garantie. Maar ik kreeg gratis spaarpunten waardoor ik bijna gratis een nieuwe kon aanschaffen. Dit badpak zit erg mooi, en ik hoop dat ik hier langer van mag genieten.

Wederom een goede ervaring

We bestellen wel eens vaker wat. En altijd netjes verpakt. Foto kwam ook overeen met het product.

Snel geleverd! Goede service

Heel fijn de omruil service!

Wat een top service, bedankt!

Had schoenen besteld voor de jongste maar ze vielen te klein. Normaal moet je retourneren en opnieuw bestellen maar bij Plutosport niet. Je kan kiezen voor een andere maat of geld retour. 1 van de 2 paar shoenen waren er nog in een maat groter. Top dus. 1 paar schoenen een maat groter, andere paar schoenen (gingen niet groter) geld retour. En om het nog leuker te maken, de grotere maat werd ook gelijk opgestuurd, nog voor ze mijn pakketje retour hadden. Een echte aanrader en kom zeker nog eens shoppen, bedankt Plutosport!

Prima verzord

Ik ben heel tevreden alles snel geregeld en zag er prima uit een pluim voor pluto

Erg mooie jas van Ilse Jacobsen gekocht, met korting die ik nergens anders kreeg. Erg blij met de snelle levering en achteraf kunnen betalen. Ook de retournering van de andere maat (bestel altijd 2 maten) snel afgehandeld.

Leuke aanbiedingen

Mooie shorts . En makkelijk te retourneren

Uitstekend!

Super, niks te klagen.

Geweldig!

Top producten en een geweldige service

Voor de 2de keer hetzelfde product besteld omdat het goed is

Ik heb voor de 2de keer in 2 weken hetzelfde product besteld omdat het goed zit.

Top sandalen, ben blij dat jullie die verkopen!

Super sandalen, het is mijn zesde paar, ik kan er goed op lopen. Ze geven veel steun, zelfs zoveel dat ik geen orthopedische steun nodig heb. Kan er uren op lopen, ook op zeer geaccidenteerd terrein.

Snel geleverd en goed verpakt

Topper

Perfect past goed kwaliteit goed.

Ik kan alleen maar zeggen, uitstekend. Zeer snelle levering producten perfecte prijs kwaliteit en zeer tevreden

goede service, snelle levering

Mooie aanbiedingen, snelle levering, goede service.

Verassend goed!

M'n dochter is erg blij met de jas en vind de prijs ongelooflijk laag voor zo een mooie jas.

snelle bezorging

zijn mooi en zitten lekker.

Een snelle levering. Mooie shirts tegen een nette prijs.

Goede, snelle levering en prachtige schoenen

Mooie sneakers van het merk Vans voor zoon gekocht. Prijs was lager dan bij andere aanbieders. Snelle levering, goede communicatie. Kortom zou het aanbevelen.

Top webwinkel.

Top en snelle service. Voordeel is dat ik dichtbij woon en het zelf op een door mij gekozen moment kan ophalen. Scheelt weer in de verzendkosten.

Gekocht om in te werken fijne trui

De trui heeft een uitstekende pasvorm Ben er blij mee

Geerweg 46

2461 EB Ter aar