Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Mooi ingepakt ook. Ga zo door Plutosport

Top bedrijf

3 keren schoenen besteld en opgehaald tot grote verbazing bij elk merk te kleine schoen besteld, mijn voeten zijn dus gegroeid Tot 17:50 bijna sluitingstijd hebben de dames mij heel vreindelijk geholpen aan de balie . Dankjulliewel dames . Ik kom zeker weer spullen kopen bij Plutosport.

Prima product van goede kwaliteit, snelle levering

Tevreden met verkregen product, ze vallen klein dus bestel een maat groter als normaal.

goede produkten en gunstig geprijsd

Een zaak om vaker te bestellen. Grote nadeel is de bezorging via DHL die zeer onbetrouwbaar is. In dit geval was geen snelle levering nodig maar DHL laat je een dag voor niets thuiszitten verschuift steeds van levertijd om voor verstrijken van laatste gemelde levertijd te melden dat de levering niet lukt en je de volgende dag weer thuis moet zitten om te zien wanneer ze zin hebben om te komen. Als Plutosport niet meer via DHL bezorgd zal ik vaker bestellen en hadden ze 5 sterren gehad

Eerste ervaring was prima.

Het damesjack dat ik besteld had viel erg klein uit in mijn maat. Ik heb het geruild voor twee maten groter. Superjack, sportief en warm. Ga met vertrouwen de winter in. Alles goed geregeld door Plutosport.

Het bestelde artikel was op genoemde dag tijdstip in huis. Het artikel draag ik met plezier.

De ervaring met Pluto voldeed aan mijn verwachtingen. Het Cruijff trainingspak tijdig afgeleverd. Daar naast zit het prima. Goede pasvorm. Als nieuwe koper en account had ik wat ongemak met het invullen geboortedatum. Foutmeldingen . Prima...ik zeker regelmatig naar uw aangeboden artikelen. Mvg John Jansen

Alles was prima, gedaan wat er beloofd is!!

Super geleverd volgens gedane afspraak en in nette staat!! Artikel, heren Jas, was ook super en de goede maat!!

Al met al een fantastische winkel

Regelmatig bestel ik hier wat. Ik heb al meerdere malen mooie artikelen ontvangen binnen snelle tijd. Meestal niet langer als een dag.

Super snelle levering

Altijd goeie ervaringen met plutosport. Word altijd goed geholpen door de klantenservice en de levering is super snel.

Groot assortiment, gunstige prijzen, snelle service

Heb al diverse malen kleding besteld bij Plutosport vanwege de zeer gunstige prijzen van mijn favoriete merken waarvoor ik elders veel meer betaal. Tel daarbij op de snelle levering en, mocht er toch iets mis zijn gegaan, hun zeer coulante retourbeleid. De volgende keer weer bij Plutosport bestellen.

perfect

heb al veel gekocht bij Plutosport , bv. fietskleding en altijd snelle levering en correct . prima , tot de volgende koop

Super snel geleverd, top product!

Adidas copa mundial, het blijven gewoon de allerbeste voetbalschoenen. Nu in de turf versie gekocht, de mundial team. Als vanouds perfecte pasvorm en ik kon ze dezelfde dag al afhalen bij PlutoSport in Ter Aar.

Goede en snelle service. Mooie kwaliteit

Een webshop waar ik graag bestel!

Goed draagcomfort

Fijne warme sokken en een goed draagcomfort

Goede mooie schoenen

Goede sneakers voor een zeer betaalbare prijs. Enige nadeel was dat er een klein vlekje zat op het stof maar voorderest waren het mooie schoenen!

top

Snelle reactie via de mail (Noor) aanbod voor een oplossing daar mogen andere bedrijven van leren. snelle levering zeer tevreden

Er was een fout in mijn bestelling geslopen door de transporteur, dus pakketje niet bezorgd. Ik heb contact opgenomen met plutosport en ik ben super geholpen. Ik kreeg zelfs een kortingscode voor het transport. In één woord: TOP ervaring (2 woorden) Waar vind je dit soort webshops nog?

Snel geleverd en goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Super fijne gym of voetbaltraining pakjes te koop En goede prijzen op de website.

Sportbreed nagenoeg alles te bieden

Kwaliteit voor een scherpe prijs.

zeer snelle service

hier is de vlg dag bezorgd ook echt de vlg bezorgd! complimenten

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Bestellingen worden snel verwerkt en duidelijk is wat de verzendkosten zijn. Omwille van snelheid wel eens e.a. wezen ophalen. Hartelijke ontvangst en prima service.

Snelle levering volgens bestelling

Hele snelle levering van de opgegeven bestelling. Producten waren goed verpakt.

Goede service medewerkers en ze staan je snel te woord. Ook is er een snelle levering!

Top bedrijf

Snelle levering!

Zeer snelle levering. En prima prijzen!

Product zoals beschreven

Geerweg 46