Zitten super lekker, heel licht aan de voet

Fijne lichte schoenen. Lopen heerlijk. Mooie print.

Snel geleverd en kleding zit als gegoten! Kind is er onwijs blij mee!

Geweldige hoodie

Lekker zacht van binnen mooie grijze stof en zit echt lekker en is warm kwaliteit van nike voor weinig

Wat een prachtige ervaring!

Besteld in het weekend en maandagochtend al netjes geleverd! 4 paar schoenen besteld aan een zeer mooie prijs en dan nog zo een nette en snelle levering. Echt een topservice! Ik hoop voor jullie dat er nog zeer veel bestellingen volgen. Keep up the great work!!!

Snelle en goede service

Skechers besteld De volgende dag al in huis. Top zeker een aanrader

Snelle en correcte bezorging.

Goede service Vlotte bezorging en goede producten

Goede pasvorm en kleur.

Precies zoals getoond

Product ontvangen zoals omschrijving stond. Erg tevreden mee!

Fantastisch materiaal!

Idem als bij de vorige bestelling weer blij met mijn bestelling EN de kwaliteit van het Cruyff Turn Tech Trainingspak en het bijhorend Cruyff Turn Tech Shirt.

Snelle levering, product als omschreven en goede pasvorm

Mooie aanbieding

Mooie beanie

Perfect voor elk weer in ieder seizoen

Perfecte 3 in 1 jas. Waterdicht en goede pasvorm. De binnenjas kan apart gedragen worden wat een mooie plus is. Ook in gebruik als ski jas. Prijs kwaliteit verhouding is super.

Super snelle levering en mooie kwaliteit !!

Mooie goed zittende schoen

Sinds een paar dagen in bezit, maar ben er erg blij mee

Trui zit goed

Snelle bezorging!

De artikelen die ik heb besteld voldeden goed aan mijn verwachtingen. Retourneren voor een kleinere maat ging super snel. Top!

Mooie sneaker

Mijn zoon is er erg blij mee zit goed en loopt lekker is overal mee te combineren. Maat valt ook goed!

Betrouwbare webwinkel

Ik koop al jaren mijn sportkleding bij plutosport. Indien op voorraad (en optijd besteld) wordt je pakket de volgende werkdag bezorgd. Er is een ruim assortiment en er zijn vaak kortingsacties. Zoals bij elke (web) winkel gaat er wel eens iets mis. Wanneer ik ze hierover benader krijg dezelfde dag of werkdag erna al antwoord en wordt het altijd netjes opgelost.

Makkelijk zoeken, snel besteld, kwaliteit jas

Makkelijk zoeken op de website, snel geleverd en een prima kwaliteit jas.

Makkelijk, snel, betrouwbaar

De Nikes die mijn zoontje graag wilde hebben waren via plutosport het voordeligst. Daarbij bleek dit een snel leverende webshop. 10/10

Zeer servicegericht

Kosteloos omruilen en zeer snelle levering.

Een solide en mooie sneaker

Fijne schoenen om op te lopen. Zien er mooi uit.

Uitstekend!

Alles altijd prima geregeld, super!

Maten kloppen niet

Er staat vaak nerm een maat groter nou maak er maar 2 van want een maatje groter past ook niet

Geerweg 46

2461 EB Ter aar