Tevreden klant..

Voor mijn zoon een jas gekocht van Nike, hij is er super blij mee. Snelle levering was ook erg prettig.

Uitstekende site

Goede prijs snelle levering goedu kwaliteit van producten zeer overzichtelijke site mooie kortingen Dus zeker een aanrader

Internet bestellen ,en computer chat... Bij pluto sport krijg je toppers aan de telefoon,,zonder lange wachtrijen, keuze menu s , en serieus Fijn geholpen . Zeker reden om daar weer te bestellen.

Super snel binnen en zeer mooie qualiteit

Zit als gegoten lekkere stof heb ook het shirt erbij genomen en dat maakt het pak echt gaaf!

Voldoet aan verwachtingen

Snel en correct geleverd.

Zit super oogt mooi

Erg mooie trainings jas, heb ook maar vast rood besteld

Goede padelschoenen met veel grip

De schoenen vallen klein uit. Normaal heb ik maat 42 maar heb nu een 43 moeten bestellen.

Snelle levering! En het omruilen van de producten gaat ook snel!

Mooie shirts en kwaliteit

Mooie shirt en goede kwaliteit. Hier is onze dochter heel blij mee om in te voetballen.

Top !!!!!

Goede en snelle service en producten voldoen aan de verwachting.

Zitten lekker en passen prima. Gewoon top.

prima service en kwaliteit

snelle levering van prima betaalbare spullen

Ik heb mijn bestelling binnen één dag ontvangen. Ik ben zeer tevreden

Prima ervaring en snel

Snel geholpen en goede service

Super geregeld

Prima schoenen voor een prima prijs. Service is goed, snel en netjes.

Deze kleur was bij Plutosport het goedkoopste. Ik ben altijd tevreden over Plutosport dus de keuze was snel gemaakt. Schoenen zijn erg mooi en lopen lekker. Gewoon je eigen maat nemen.

Tevreden!

Doen wat je belooft! Goede beschrijving van artikel en levering zoals beloofd!

Snel en goedkoop

3 onderbroeken gan Nike besteld. Goedkoop en mooie kwaliteit!

1 badpak was net iets te klein, super dat er een link is dat je hem kan omruilen! Zeker een aanrader deze site.

Groot assortiment, mooie prijzen

Heel veel keus Mooie prijzen Hele snelle levering Fijn contact, snel antwoord

Snelle levering, en retourafhandeling.

Snel geleverd, degelijk verpakt en erg blij mee

Gratis ruilen en snelle levering

De bestelde artikelen werden snel geleverd, maar het shirt viel helaas te groot uit. Ruilen voor een kleinere maat was echter probleem! Bij andere webshops moet je dan vaak opnieuw bestellen (met verzendkosten), maar bij Plutosport kon ik online een formulier invullen (gratis ruilen voor een kleinere maat). Top service.

Mooie shirts, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis!

Mooie Nike shirts besteld. Duidelijke foto’s op de site. Ook nog eens 10% extra korting gekregen via CZ kortingscode! Top!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar