Makkelijk en eenvoudig.

Overzichtelijke webshop en eenvoudig bestellen.

Zeer fijne webshop

Prima service en kwaliteit

Aanrader

Supersnelle levering van een duidelijk omschreven product.

Veel te klein

Zoon van 9 (142cm lang) heeft maat 164 nodig. 152 was qua beenlengte en mouwen net pas. Maar aangezien een kind van 9 snel groeid, te klein. Maat 164 zit prima, met wat groeiruimte. Kwaliteit van het pak is prima!

Prima en vlot

Snel gevonden snel bezorgd en met klarna daarna betaald

Wat een leuke kleren!

Wat een leuke kleren voor relatief weinig geld. Ik kon nergens echt slagen totdat ik bij Plutosport kwam. Superleuke truien, tshirts en joggingbroeken besteld. Waren supersnel binnen, dus mijn 11 jarige zit weer gebakken kwa kleding! Nu nog een winterjas.

Voordelig en snel.

Ik had nog nooit van Plutosport gehoord. Op zoek naar Skechers Hands-free Slip-Ins kwam ik de site tegen. Meteen twee paar besteld omdat ze hier zo veel voordeliger waren dan elders. Door het spaarprogramma nog eens extra voordeel bij een volgende bestelling. Snelle bezorging, goed verpakt. Enige nadeel: de hoge verzendkosten.

Mooie aanbiedingen, veel keus en snel geleverd

Veel keuze en snel bezorgd.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Judopak precies zoals beloofd. Ook mooi op tijd binnen.

snelle service en voordeling

snelle service! Producten waren erg voordelig!

Schoenen en t-shirt perfect voor mij

Levering een 10 maar product of een 5

2 trainings pakken besteld in dezelfde maat in een andere kleur bij de een was de broek te kort maar t jasje was goed. Bij de ander was de jas veelste groot en de broek wel goed

Ruime keuze, mooie prjjzen

Fijne webwinkel, snel alles gevonden. Budgetprijzen met 'echte' merken.

Mooie sportkleding voor mooie prijzen. Altijd snel geleverd!

Goede betrouwbare webshop

Goede en snelle service. Mooie producten voor een goede prijs. Wel jammer dan je boven een bepaald bedrag geen gratis verzendkosten hebt.

Alles goed, alleen jammer van de verzendkosten.

Makkelijk bestellen, hele snelle levering maar wat het belangrijkste is superfijne en mooie kwaliteit sweater Helemaal blij met dit bedrijf..

Fantastisch snel!!

Wat een super fijne site! Zelfs met een retour is het binnen 24 uur geregeld. Top service

Ik ben erg tevreden met deze joggingbroek. Hij zit heel comfortabel en heeft een moderne, strakke uitstraling. De pasvorm is perfect, niet te strak en niet te los. Bovendien is de kwaliteit uitstekend; hij blijft mooi, zelfs na herhaaldelijk wassen. Een aanrader voor wie op zoek is naar comfort en stijl in één broek!

Prima webshop.

Nu 2 keer besteld, goede producten. Snelle levering. 1x product terug gestuurd, was ook erg gemakkelijk en snel geld terug.

Goede communicatie en snelle levering

Voor het eerst iets besteld bij plutosport en dat is goed bevallen. Goede omschrijving van het product, en snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. Ze hebben mooie artikelen. Ga zeker in de toekomst weer bij plutosport bestellen.

Topp

Mooie schoenen, niet zo duur en een snelle levering. Ben er blij mee

Super mooie trui voor een goede prijs

Heb een mooie hilfiger trui gekocht ben er super blij mee. De trui is snel verstuurd en had hem de volgende dag al binnen. Zal de volgende aankoop ook bij Pluto sport doen.

Snelle levering, top product voor deze prijs.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar