top

precies zoals omschreven. snelle verzending!

Geweldig meer worden heb ik niet

Mooie schoen en een mooie prijs vergeleken met de buren

Heel tevreden

De levering is snel en de shirts zijn kwaliteit

Zeer goede schoenen

ASICS vinden wij zeer goede schoenen om op te handballen. Ook dit paar zit weer heerlijk en handbalt erg goed!

Prima regenpak

Valt erg groot, maar werkt goed tegen de regen!

Goede keuze

Iedereen zou in ieder geval 1 a 2 paar air max 1 in zijn kast moeten hebben. De klassiekers zitten prima en lopen heerlijk.

Keurig en behulpzaam bedrijf

Vriendelijk aan telefoon en wordt naar oplossingen gezocht.

Service is top

Er ging iets mis met de levering en de fout lag bij de pakketservice. Maar ipv de fout door de schuiven en mij van kastje naar muur de sturen nam Pluto de verantwoordelijkheid en kwam met een hele goede snelle oplossing. Zo'n fijne service kom je niet vaak meer tegen in het oerwoud van internetshopping dus in mijn ervaring 10/10.

de broek is niet zelf als in de foto’s van de website.

Helaas de schaatsen broek is niet zelf als op de foto’s bande website. De maat op de broek is ook niet zelfde als de maat op de label. Broek maat 134 is veel te sterk voor een kind van 8 jaar oud. Dus helaas moet ik terug sturen. Niet best kopen ervaring.

Heldere site over uitgebreid aanbod

Supersnelle levering. Goede kwaliteit - prijsverhouding.

Snelle en zeer correcte bezorging.

super

snelle bezorging goede service

Snel geleverd. Lijkt prima kwaliteit.

Nu voor de 2e keer iets besteld. 1e keer mooie trainingspakken van prima kwaliteit. Al een tijdje in gebruik, blijven mooi. Nu sportschoenen besteld. Maat is goed, kwaliteit lijkt goed.

Helemaal prima!

Prachtig regenpak en snel verzonden

Uitmuntend

Met uitmuntend bedoel ik de snelheid waarmee ik mijn produkt heb ontvangen van Plutosport. Men zegt geleverd de volgende dag en het was er de volgende dag. Dit is zeker een bedrijf waar ik nogmaals zou bestellen!

Super kwaliteit

Fijne stof. Voelt heel doen. Lekker comfortabel en valt precies op maat.

Prima, tevreden met mijn aankopen!

Op tijd bezorgd, duidelijke website, alleen jammer van de hoge verzendkosten

Gewoon goed

Bestellen passen goed en klaar. 1 stuk retour en perfect afgewerkt.

makkelijk te bestellen en een snelle levering

Kwaliteit

Prijs kwaliteit top!

Zeer goed om in te boxen

De sport kleding is mooi ( alleen jammer dat de kleur niet het zelfde is) Voor de rest alleen maar lof. Vr.Gr.Frans

Goede producten, snelle levering

Bestel geregeld sportkleding en schoenen. Altijd op tijd en een goede prijs

Snel en correcte behandeling top

Snelle service, en heel fijn dat het opgehaald en terug gebracht kan worden in Nieuwveen

Zeer snelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd, precies zoals ik besteld had.

Hele fijne (online )winkel met top service!

Ik had schoenen besteld die niet voldeden, gingen bij iedere stap van mijn dochter los. Kreeg netjes geld terug (in tegoed) , nieuwe schoenen besteld kreeg ik ook nog de verzendkosten terug! Top service dat zie je niet overal. En de nieuwe schoenen die zijn helemaal super!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar