Top webshop

Besteld en gewoon de volgende dag bezorgd. Achteraf betalen met Klarna.

Mooi

Ben blij er mee

Gewoon geweldig

Op de mooie site gevinden wat ik zocht, de zwembroek was maar liefst €10,- goedkoper dan bij bol.com. Binnen twee dagen had ik de zwembroek thuis.

mooie producten tegen een goede prijs

ik winkel vaak bij Plutosport. Ik kan er altijd vinden wat ik zoek.

Geen klachten product was goed

Is netje geleverd en geen op of aanmerkingen is de volgende bestelling ziet u heel snel zo tevreden ben ik er mee

Goede service, mooie merken.

Mijn bestelling was helaas kwijtgeraakt bij de pakketdienst, ik maakte me wat zorgen maar het is snel opgeslost door het team van Plutosport dankjewel daarvoor. Alsnog het juiste artikel in de juiste maat ontvangen.

Volgende dag al bezorgd, track and trace.

Top Product !!!!

Top product goed van kwaliteit, past perfect en een snelle levering en super van prijs

Op de site stond dat het devolgende dag geleverd zou worden en dit is ook gebeurd. Het product komt overeen met de omschrijving en de maat klopt ook. Heel mooi product en ben er blij mee. Ik zal dit ook aanraden aan anderen om bij Pluto te bestellen

Ging super.

S’avonds op zondag besteld, maandag al bezorgd.

Bestelde product was nergens voordeliger.

Makkelijk en mooie voetbal tas.

Mooie makkelijke tas waar je je vieze voetbalschoenen makkelijk apart in kwijt kunt

Een mooi zeiljack gekocht die hoewel het er niet zo uitziet heel licht is. Snelle levering.

Bij meerdere bedrijven gezocht, maar hier was alles op voorraad, dus volgende dag alles al binnengekregen. Dus dik tevreden.

Fijn shirt

Fijn shirt en blijft ook mooi na vaak wassen.

Mooi tenue

Prima kwaliteit

Hoodie voor onze zoon!

Super fijne hoodie voor onze zoon. Pasvorm is perfect, ook voor smallere kids.

Een top aankoop

Fantastishe lekkerzittende mooie schoenen en keurig op tijd geleverd . Dankjulliewel Plutosport !

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis! Als je weet wat je nodig hebt is een online bestelling snel geregend bij Plutosport.nl. Super bedankt, kunnen we weer hardlopen.

Altijd snel en goede prijzen

Ik heb al een aantal keer dingen besteld en tot nu toe altijd goed producten, normale prijzen en snelle levering.

Mijn ervaring is heel goed alleen jammer dat ze verzendkosten vragen anders zou ik vakker iets bestellen.

Snel!

Helemaal top

Product voldoet aan verwachting

Prima website, goed bestelproces en snelle verzending.

Geweldige service

Top bedrijf. Goede aanbiedingen en hele goede service

Geerweg 46

2461 EB Ter aar