Snelle bezorging, prijs kwaliteit super,

Snelle bezorging, prijs kwaliteit super, Zit als gegoten lekker om mee te trainen.

Snelle levering en de maat klopt

Heb al meerdere malen bij Plutosport besteld, altijd snelle en correcte levering. Laatste keer te kleine schoenen besteld, geen enkel probleem, twee dagen later de goede maat in huis.

Snelle levering, training super kwaliteit

Prima t shirt

Gedragen tijdens een Estafette Marathon en dat ging prima.

Snelle verzorging. Netjes verpakt

Goed foto’s en omschrijving. Alles netjes verpakt en snel bezorgd

Zeer snelle levering

Snel ontvangen, goed verpakt

zeer goed

Zeer goede kwaliteit en prijsverhouding

In alle opzichten prima; zowel product als de prijs én zeer snelle bezorging!

Product is goed zoals ik verwachtte! s’morgens besteld en in de vooravond al ontvangen. Pluto Sport is een prima bedrijf!

Fijne winkel

Ruim assortiment, snelle levering en goede prijs.

geweldig

ik heb een padel racket gekocht, deze is van mooie kwaliteit. Daarbij was de service rondom mijn bestelling uitstekend.

Zeer tevreden!

Het regenpak dat ik had besteld bleek klein te vallen. Ik kon het omruilen voor een grotere maat, dus zonder het opnieuw te hoeven bestellen. De grotere maat die prima past kon ik de volgende dag al afhalen bij het DHLpunt. Prima service! Yvonne

Betrouwbare en snelle levering

Meerdere malen bij Plutosport besteld. Altijd een snelle levering en als er problemen zijn met artikel, dan wordt dit netjes opgelost.

De Speedo Eco+ Legsuit Badpak sluit goed aan op het lichaam en blijft goed zitten. Zelf heb ik altijd problemen met badpakken, omdat de maat 36 te klein valt, maar de maat 38 dan weer te groot. Met deze badpak heb ik daar geen last van (maat 36) en zitten de bandjes van de badpak niet te strak op de schouders. De Speedo Futura Biofuse Flex Zwembril zit wat minder comfortabel, omdat deze niet helemaal goed aansluit op mijn gezichtsvorm.

Artikel zoals beschreven, super prijs, snel bezorgd

Fijne slippers

Mooie slippers met kurk. De slippers zijn ook geschikt als je wat bredere voeten hebt. De materiaal loopt nog wel wat uit.

De schoenen waren snel geleverd, toen ze te klein bleken, heel goed omgeruild via reserveringssysteem, hele mooie hockeyschoenen!!! Aanrader!’

De beste producent, service en levering ooit!

Ik heb nog nooit zulke mooie producten, goede service en snelle levering gezien. Alles is top geregeld.

Super leuke stappers

Echt hele leuke sandaaltjes in style

Groot assortiment en snelle levering

Top winkel

Snelle service. Goede probleem oplossing. Duidelijk en vriendelijk

Gave sneaker maar kwam beschadigd binnen

Mooie goed geprijsde sneaker maar er stond niet bij waarom. Eenmaal binnen begrepen we het. Er zaten op 1 schoen & 1 zool lijmresten. Jammer want hij is echt mooi & de goede maat. Wel gehouden maar niet erg netjes.

Gewoon Top

Goede kwaliteit en super snelle levering. Een echte aanrader.

Alleen maar goed

Al paar keer besteld ,snelle levering en als er iets is klantenservice heel attent en behulpzaam,.

Goed ervaring met plutosport, snelle levering. Punt voor verbetering is de verpakking die geen plakstrip bevat voor retournering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar