Mooie kwaliteit trainingspakken gekocht, maat valt helemaal goed en super snelle levering! Kom zeker vaker shoppen bij Pluto

Snel

Snelle levering Prima kwaliteit prijsverhouding Rekbaar makkelijk aan/uit Maar zoals 46 hoort te zijn Top kleuren

Zeer goede ervaring schoenen was de volgende dag geleverd.

Leuk shoppen

Mijn bestelling kon ik de volgende dag al ophalen in Ter Aar

Helemaal slecht

Ik heb mijn pakket niet gehad

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht

Nike hoodie groen werd snel geleverd en is precies de kwaliteit en kleur zoals verwacht

Ik hoef hier niks neer te zetten,want ik vind het prima.

Snel en keurig verpakt

Eerste keer besteld. Keurig verzorgd

Topservice

Ik had een regenpak besteld en keurig ontvangen. Het product bleek na een x aantal keren gedragen te hebben niet te voldoen in het kader van een regenpak. Hierover contact opgenomen met plutosport en meteen is hier zonder gesteggel op gereageerd en is het in een stroomversnelling opgelost zoals gewenst. Na geruime tijd na aanschaffen geldt bij Plutosport nog steeds' NIET goed GELD terug garantie. Topservice van de bovenste plank! Erg bedankt Plutosport. Vriendelijke groet Jos.

Fijne schoen voor mensen met inlegzolen

Fijne schoen gaat lang mee. Ideaal voor mensen met steunzolen. Goed conform

Probleem gehad met een product. Werd meteen netjes opgelost

Top deals en goede service

Deals zijn zeer interessant en ben daardoor al een paar keer terug op de site gegaan om weer te kijken. Daarnaast kan je kosteloos retourneren, dat is tegenwoordig niet overal meer zo. Erg fijn!

Super goed

Fijn om de bestelde artikelen af te halen en vriendelijk personeel.

Goed product

Helemaal top

Goede service!

Prima winkel om iets te bestellen. Schoenen waren te klein er werden netjes online omgeruild. Super fijn!

Fijne hardloopsschoen

Keurig en snel geleverd, mooi product, aanbeveling waard.

Snelle goede levering

Snel geleverd Goed product Erg blij mee!

Super goed!

Super goed en snel ontvangen! Wij bestellen zeker veel vaker bij jullie!

Valt erg klein

Deze Adidas schoen valt erg klein. 1,5 maat groter bestellen, dan zit je goed. Verder ziet de schoen er heel netjes uit.

Prettige ervaring

Snelle bezorging, goed verpakt.

Pluto komt zijn belofte na.

Vandaag bestelt, de andere dag kon ik er al mee gaan sporten!

Super snelle service

Om 21.30 besteld Dag erna voor de middag al binnen Super!!!

Perfecte T_shirts

Dinsdag besteld Woensdag in huis en prachtige shirts. Natuurlijk van Nike.

Besteld en vlot geleverd

Geleverd wat besteld is en nog vlot ook. De prijs is ook OK!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar