Zoals beloofd, vóór 22.00 uur besteld morgen in huis. En de juist aangegeven maatvoering !!!

Zeer snelle service

Zeer snelle service. Binnen 24 uur had ik de spullen al in huis. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Een aanrader.

Snelle levering, goed product

De schoenen zitten meteen heel lekker

Kind blij

Het was een kadotje voor mijn dochter en ze is heel blij! Back to school!

Top geld waard!

De trui isbheel mooi en ben er erg blij mee.

Supersnelle service

Geweldige schoenen, maat valt precies goed. Al met al zeer tevreden over jullie service en product!

goeie site

Ik heb helaas mijn bestelling terug moeten sturen voor een kleinere maat

Artikel is goed

Super snel oplevert. Ben ik erg blij met het aankoop

Goed bezorgd

Hele fijne jack 2 maal voor een mooie prijs.

Nette prijs voor mijn favoriete merk Adidas, ben er heel blij mee.

Hein goed en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Niets ontvangen

Trui besteld en volgens dhl zou het bezorgd zijn maar ik heb tot op heden nog geen trui gezien

Geweldig mooi sportief pak

Zeer mooie kwaliteit, tevens de roze variant besteld.

Toffe aanbiedingen en snelle levering!

Sneakers besteld voor mijn zoon. Ruime keuze, en snelle levering! Aanrader!

nice

zit gewoon goed enzo

Prima webshop

Prima webshop voor sportkleding

Goeie service!

Direct een goed antwoord via mail

Kwaliteit

Handig dat ik af kan halen (ik woon inde buurt) vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding

Top producten voor een voordelige prijs!

Super snel

Binnen een dag ontvangen. Kwaliteit van de schoen prima. Mooi en niet duur.

Slecht

Bestelling gedaan maar nooit binnen gekregen vis klarna betaald maar mag alsnog betalen schofterig gewoon!

Goed product

Snelle levering, eventueel probleemloos terug te sturen wat ik niet heb gedaan☺️

Prima shirt voor deze prijs

Pasvorm van dit shirt is prima, ook als je wat langer bent en wat smaller is het shirt lang genoeg.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar