Topkwaliteit voor een mooie prijs !

De loopschoenen van Brooks passen me perfect. Iets breder aan de voorvoet. De loopshirts van Nike zitten perfect. Ze zijn wel wat lang.

Kwaliteit bij Pluto sport

Al meerdere keren bij Pluto sport besteld. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen en de snelle levering.

Fantastische loopschoenen

Ze lopen heerlijk. Je voelt dat er goede vering in zit.

Shirt verkeerde maat, maar razendsnel en nieuwe en de oude makkelijk retour gestuurd!

Top schoen

Loopt heerlijk, breedte comfortabel, licht naar stevig en buigzame zool.

Goede verzending, je wordt keurig op de hoogte gehouden

Goed en snel geleverd voor een goede prijs en kwaliteit 10 met een griffel

Polecam

Szybka wysyłka i dostawa. Produkt zgodny z opisem

• Poleciłbyś nas? Tak

Schoenen zitten goed, ophaal service ging heel gemakkelijk. Niks mis mee!

prima verlopen

goede produkten snelle levering

Aan te bevelen

Prima producten.

Besteld en opgehaald binnen 2 uur

Ik heb nieuwe hardloopschoenen online gekocht. Ik kom deze binnen 2 uur ophalen in ter Aar zonder bestelkosten.

Plutosport prima, transporteur niet

Plutosport gebruik ik sinds enkele jaren, fijne site met ok prijzen. Helaas is de keuze voor DHL (wederom) niet fijn. Afgelopen zending 2x uitgesteld en bij derde afspraak pas geleverd, zeer teleurstellend. Hierdoor krab ik een volgende keer eerst achter de oren, zal ik wel of zal ik niet.....

Niks mis mee

Levering+Prijs goed, verzendkosten hoog

Levering is snel Prijzen zijn goed Verzend kosten zijn relatief hoog en je moet het nog afhalen ook bij een centraalpunt

super fijne shirts

De levering was snel en goed. De shirts vallen precies op maat en zitten heerlijk tijdens het sporten

Korte broek met goede pasvorm

Korte broek, zit prettig en fijne stof. Blijft na wassen ook goed in vorm.

Fijne service qua ruilen

Artikel was te groot dus ik moest een maat kleiner bestellen. Het ruilen ging super makkelijk online en ik had de juiste maat erg snel in huis. Artilel is goed omschreven op de website, foto komt overeen met wat je thuis krijgt.

Top 5*

Prima werk en netjes geleverd

Besteld- bezorgd-erop weggelopen

Prima Gelukkig al een paar New Balance in mijn bezit dus maat kiezen was makkelijk

Goede prijs, snelle levering

Goed aanbod tegen een prima prijs. Volgende dag in huis. Klein verbeterpunt is dat je in je winkelmand niet de kleur/artikelnummer ziet (bestelling bestond uit donkerblauwe en zwarte voetbalkousen dus kon niet eenvoudig controleren of de juiste aantallen bij de juiste kleur stonden).

Heel goed, ik bestel zeker nog bij jullie.

Vlot kunnen bestellen. Snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Veel keuze

Keuze was reuze voor de kleine En was al met een dag binnen!

Super tevreden

Dit was mijn eerste aankoop bij Plutosport. Zeer tevreden met de manier waarop ik behandeld werd. Ik ben ook blij dat Plutosport mijn maat heeft want dat is vaak heel lastig. Ga zeker vaker iets bestellen!! Dankjewel Groet M Timmermans

Gewoon perfect !!

Meerdere bestelling gedaan bij Plutosport en zeer tevreden. Komt altijd op tijd. En contact met de klantenservice is ook perfect. Dus al met al een zeer tevreden klant !!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar