Netjes geholpen

Verkeerd product ontvangen, netjes geholpen om retour te zenden

Nette en snelle levering

Nvt

Bestellen, prijzen, leveren...alles was TOP!

Top zaak.

Had een verkeerde maat besteld. Model viel wat groot. Retour aangevraagd, binnen 2 dagen omgeruild en top geregeld!

Goed materiaal, zit lekker en ziet er mooi uit!

groot aanbod

Een goede webshop met heel veel aanbod. Snel geleverd. Jammer dat je bij grote bedragen ook nog verzendkosten moet betalen.

Geweldig!

Goede kwaliteit, prima prijs, leuke aanbiedingen!!

Terugbetaling

Ik wacht nu al ruim 2 weken op terug betaling!

Prettige winkel in alle opzichten

Prettige winkel: scherpe prijzen, goede producten en snelle verzending.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het bestelde snel geleverd en mooi kwaliteit, top gedaan

Snelle levering. Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Goede prijs.

goede kwaliteit en service

Geleverde goederen zijn van goede kwaliteit de en levering was keurig op tijd.

Je besteld en de volgende dag in huis

Tevreden klant!

Uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen. Snelle bezorging.

Slippers zitten fijn en comfortabel

De slippers van Reef zitten fijn en comfortabel aan de voeten. Het enige waar ik aan moet wennen is dat de bandjes iets losser zitten dan van de slippers welke ik gewend was op te lopen. Blij met de aankoop.

beter kan niet

makkelijk in bestellen, vlot in levering en betalen.

Fijne bestelling en goede afwikkeling

Snel en goed geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding Zeer snelle levering

Eerder bestelde schoenen waren te groot (vallen erg groot). Ik heb gebruik gemaakt van de omruil service en de nieuwe schoenen hadden we de volgende dag al in huis. Top geregeld

Super snelle levering

Twee trainingspakken besteld en de volgende dag in huis. Superblij mee en snelle service.

Snelle en een goede service

Ik heb keeperhandschoenen besteld en waren vrij snel binnen. Helaas paste ze mii niet en kon ik ze retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen. Ook deze bestelling is weer snel onderweg.

Perfecte pasvorm

Zit echt perfect, ideaal zowel om in lichte regen of koele ochtend aan te hebben

Had ik het maar eerder geweten!

Puma schoenen besteld, wit en zwart, ze zitten als gegoten, perfect op maat. Had ik maar eerder geweten dat puma schoenen zo fijn lopen. En dat plutosport die fijne beleving kon waarmaken. Alles liep op rolletjes, van bestelling tot en met de bezorging! In één woord: geweldig! Bij twijfel gewoon doen, je kunt ook achteraf betalen, super!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar