Precies goed!

Onze dochter wilde deze erg graag. Goede pasvorm en scherp geprijsd bij Plutosport. Een aanrader.

Snel in huis

Snelle en accurate levering en goed assortiment voor mijn puberzoon

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit en service

Direct actie na beroep op garantie, top!

Na melding van kapotte schoenen, binnen een jaar, kreeg ik snel reactie. Kreeg spaarpunten ter waarde van m’n aankoopbedrag, dus dat was netjes. Oude konden we met het oog op onnodige verzending, zelf afvoeren. Inmiddels nieuwe aankoop gedaan, maar helaas vanwege de inflatie wel zo’n 10% prijsstijging moeten betalen.

Zondag besteld en maandag in huis, top!

Mooi shirt, zoals omschreven. Snel verzonden

Heerlijke schoenen

Fijne soepele sneakers. Zien er leuk, sportief uit en je loopt op wolken.

Prima ervan met deze firma. Omruilen ging perfect. En binnen no time geregeld

Snel en keurig geleverdp

Snelle bezorging, en hele leuke schoenen gekocht.

Super service.

Snel geleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering en prijs ook ok.

Echt supppper

Schoen stuk en mega goede service

Goede, adequate en klantvriendelijke service.

Er was een productie fout bij het geleverde product. Ik nam telefonisch contact op met de klantenservice en ik werd vriendelijk en service gericht geholpen. Ze losten het direct naar mijn wens op.

zeer goed

zeer goed binnen dag geleverd mooie waterschoenen goeie prijs

Snelle goede levering

De wetsuit werd binnen een paar dagen geleverd, top!

Prachtige kwaliteit aan truien besteld en ze werden meteen verstuurd, de volgende dag had ik ze al in huis.

Mijn zoon is blij met zijn nieuwe gymkleren. Zit goed en broekzakken. Handig voor zijn mobiel, was het eerste wat hij zei

Uitstekende service, mooie producten, fijne prijs

Snel geleverd, goede communicatie via mail. Deel van mijn grote bestelling was niet goed gegaan, kan gebeuren. Klantenservice heeft dit zeer prettig en vriendelijk afgehandeld. Producten zijn erg naar wens

Prima, snel, duidelijk, goede prijs

Alles verliep soepel, nette website, snelle afhandeling

Snelle verzending. Goede aanbiedingen en veel keuze

In de veronderstelling dat er een winkel was naar Ter Aar geweest voor wandelschoenen bij Plutosport. Bleek geen winkel maar werden toch geholpen door via de website te bestellen. Konden ze gelijk meekrijgen. Fantastisch geregeld, en........ze lopen heerlijk. Bedankt voor de service,.

Gewoon top!

2 ballen besteld, werd snel geleverd en vooral de korting was een reden om hier te bestellen.

Goede kwaliteit en service

Altijd weer een goede en snelle service. Kwaliteit is zeer goed en het ziet er altijd mooi uit.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar