Keurige website en snelle levering

Snelle levering en makkelijk ruilen

De bestelling werd een dag later geleverd. Ik had een fout gemaakt met de maat, maar kon door het makkelijke retourproces de goede maat vast geleverd krijgen terwijl de foute maat nog verstuurd moest worden. Prima service!

Fijne schoenen

Zitten lekker en lopen fijn

goed, jammer dat er verzendkosten moeten worden betaald

Mooie broek met mooie korting. Helaas worden er verzendkosten berekend. Zou normaliter de broek zelf afhalen maar dat is niet mogelijk op zaterdag en zondag vandaar laten verzenden. Had de broek nodig voor crematie op maandag.

zitten perfect

Goede grip ook in het zwembad Goed aan te passen met bandjes zodat ze strak zitten Goede ondersteuning

Top schoenen

De schoenen lopen lekker, ik moet de hele dag lopen en geeen last

Snel,correct en vooral super vriendelijk

Bestelling van de flipflops (die perfect zitten en lopen) konden wij bijna direct afhalen. Zeer klantvriendelijk geholpen. Een dikke pluim

In de middag besteld, volgende ochtend in huis , super snelle levering

Super! Zeer tevreden!

Super snelle bezorg service! Goede kwaliteit kleding! Zeer klantvriendelijk Ben blij als klant bij plutosport!

Altijd goede service

Nooit problemen met bestellingen alles komt netjes en op tijd aan. Producten ook zeker top

Hele snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis en er zit gelijk een retourbon bij in dus niets geen gedoe

Super snelle levering

Super snelle levering. Heel fijn met kleine kinderen en snel groeiende voetjes. Altijd mooie schoenen van klein tot groot. Voor het hele gezin kopen we hier onze schoenen. Nooit problemen gehad

Zeer comfortabele en lichte schoen. Bovenverwachting snelle levering

Overzichtelijk aanbod qua assortiment vergemakkelijkt produktkeuze en aankoop. Levering circa 12 uur na aankoop. Blijkt fijne en zeer co fortabele schoen te zijn. Aanrader!

Top. Donderdag besteld op vrijdag geleverd. Zeer tevreden.

Vlotte levering en overzichtelijke shop

Fijne shop, goede zoekfuncties. Artikel voor een goede prijs kunnen aanschaffen. Na bestelling vlotte levering. Niets op aan te merken.

Altijd snel en correcte levering

Hele goede aanbiedingen alleen zijn de verzendkosten helaas wat het soms minder aantrekkelijk maakt

Zeer goede en snelle service

Altijd super snel en een goede service ik hebt de producten altijd snel binnen

Snelle levering, overzichtelijke website.

Overzichtelijke website en snelle levering. Enige minpunt zijn de relatief hoge verzendkosten welke gehanteerd worden

Prima jas

Beetje ruim maar ik denk dat met winterkleding er onder de jas goed past.

Top webshop

Bestel nu al 2 jaar hier bij Plutosport. Ze hebben goede prijzen en een mega assortiment. Levering is ook altijd snel en het contact goed.

Mooi pak

Super leuk pak en goeie service

super fijne shirts

overzichtelijke site, snelle service goede kwaliteit

Voordelige prijzen snel geleverd.

Bestelproces eenvoudig. Lage prijzen en snel geleverd.

Goede sportshirts

Goede sportshirts voor een goede prijs.

Goede en snelle service

De producten waren zoals omschreven en de levering was supersnel.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar