lekker luchtig shirtje

Lekker luchtig, koel shirtje dat niet strak zit, maar waarmee je toch geen blote buik krijgt bij bepaalde yogaoefeningen.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Mooie kwaliteit Goede maat Zeer snel gelverd

Too

Simpel bestelproces meerdere betaalopties snelle levering. Prima!

Goede service snelle levering

Moest 1 maat groter hebben, was heel makkelijk te ruilen.

Super snel

Super snelle verzending. Tevreden over de producten die we besteld hadden.

Geweldige service.

Duidelijke site. Eenmaal een keuze gemaakt, gaat het zo soepel, al snel na mijn bestelling kreeg ik een amail je pakket is verzonden. En de volgende dag kon ik het al ophalen bij een servicepunt. Ben er heel blij mee.

Snelle service, voordelige prijs

Twee softshells van het merk Icepeak besteld bij Plutosport. Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Via Plutosport voor een voordelige prijs een softshell van het Merk Icepeak aangeschaft. Eenmaal ontvangen bleek de jas helaas een maatje te groot. Via de omruilservice van Pluto had ik de volgende dag al een nieuwe jas van een maat kleiner in huis! De eerste jas kon makkelijk in dezelfde verpakking ingeleverd worden bij een DHL-punt.

Snelle levering, maat perfect

De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd, kleren passen uitstekend!

Zoals het hoort.

Prima service, ietwat hoge verzendkosten, maar niet ongewoon voor deze tijd.

Niets op aan te merken

Goede snelle service/bezorging. Veel maten beschikbaar en een scherpe prijs.

Mooie schoenen voor een goede prijs.

Snelle service, op tijd geleverd.

sinds kort bestel ik bij Pluto sport mijn ervaring met bestellen is dat de levering mooi en op tyd is , heb nog geen ervaring met retourneren

alles ging goed

snelle levering. prima materiaal. perfecte maat

Mijn pantoffel = mijn schoen!

Al jaren draag ik Warmbat , ik was opzoek naar Navy maat 41 , wie ze nog heeft, graag een seintje a.u.b. maar nu toch ook geholpen met grijs.. Ze zitten super !

Snelle levering en past perfect en ik kan een sweater er onder aan doen ik heb maat 42 besteld

Schoenen besteld en inderdaad de volgende dag keurig bezorgd op een afhaalpunt van DHL. Verpakking in orde, zeer tevreden met het product.

Supersnelle levering en mooi assortiment

Snelle levering en omruiling binnen een dag! Mooi trainingspak dus helemaal tevreden!

Snel, mooie producten, goede prijs.

Marc o polo schoenen gekocht. Ze zijn erg mooi en je hoeft ze niet in te lopen. Je loopt er zo op weg. Fijne pasvorm en demping bij de hak. Prima schoentje

Gewoon prima

Het bestellen gaat soepel, het is niet duur, Het komt snel binnen en daarom 5 sterren!

Super snelle levering. Iets retour sturen geen gedoe je geeft aan waarom en je krijgt gelijk je retour bon of je kunt het omruilen. Netjes wordt alles verzonden

Toppers

Super service snelle zending. Aangezien me maat niet klopte, meteen retour gedaan. De dag erna gelijk nieuwe pak ontvangen die goed was. Super blij en top service.

Zo snel, het lijkt de Overtoom wel

Heb er nu twee keer wat besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Bestellen gaat makkelijk, supersnelle verzending, retouren en eventuele teruggave van aankoopbedrag is ook perfect. Een aanrader wat mij betreft.

Goede kwaliteit

Leuke producten, goede prijs

Leuke aanbiedingen en goed assortiment. Snelle levering

Geerweg 46

2461 EB Ter aar